Hétvégi sporteredmények

2022.05.02. 19:00

Ötméteresek után a Miskolcé a 11. hely és megyei foci minden mennyiségben - Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell!

Ne maradjon le kedvenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportcsapata eredményeiről!

Shutterstock/Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Vízilabda

PannErgy-Miskolci VLC vs. Újpest VSE-Hunguest Hotels - A PannErgy-Miskolci VLC csapata a 11. helyet szerezte meg a 14 csapatos férfi vízilabda OB I.-ben.

Labdarúgás

Puskás AFC vs. Mezőkövesd Zsóry FC - Felcsúton bejött a papírforma: a Puskás Akadémia hátrányból fordítva nyert a Mezőkövesd ellen.

Budaörsi SC vs. Diósgyőri VTK - Most már „rendesen”, három ponttal lemaradva harmadik a diósgyőri labdarúgócsapat.

„A KO-t elkerültük, de jókora ütést kaptunk... ” - A labdarúgó megyei I. osztály, 26. fordulójának mérkőzéseit játszották le a hétvégén.

„A házirendet nem akarom megsérteni, ezért a bíróval nem szeretnék foglalkozni” - A labdarúgó NB III., Keleti csoport, 33. fordulójának meccseit rendezték meg a hétvégén.

„Két ajándék góllal megpecsételődött a sorsunk” - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 24. fordulóját játszották a hétvégén.

„További sok sikert a Mezőzombornak nélkülem...” - A megyei II. osztály Kelet csoportjának 24. fordulóját játszották a hétvégén.

„Szép győzelmet arattunk, ezzel végre elkerültünk az utolsó helyről...” - A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 24. fordulóját játszották a hétvégén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!