Megyei II., Kelet csoport

2022.05.07. 20:31

„Ilyen különbséggel is megérdemelten győztünk szép számú közönségünk előtt”

Megyei II. osztály, Kelet csoport, 25. forduló, szombati eredmények.

ÉM

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotós: Shutterstock

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotós: Shutterstock

Pálháza – Sátoraljaújhely 6-3 (2-3)

Pálháza, 150 néző. V.: Hullár.

Pálháza: Zelencz – Farkas T., Szemán, Erdei, Behina, Barna, Timkó, Szabó I. (Muha), Farkas J. (Dandás), Kovács N. (Korpás), Petercsák.    Edző: Jurkó Tamás.

Sátoraljaújhely: Gyöngyösi D. – Petercsák, Nagy M., Grega, Bilku, Kántor, Ónodi (Pósa), Dienes T., Veréb (Dienes L.), Czipf, Farkas A. Edző: Nagy Zsolt Csaba.

G.: Barna (3), Farkas T,. (2), Dandás, ill. Farkas A. (2), Czipf. Jók: Barna (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. Ifi: nincs.

Jurkó Tamás: – Ellentétes félidők. Míg az elsőben a vendégek játéka volt eredményes, szünet után javuló játékkal megérdemelt győzelmet arattunk. Kiváló játékvezetés. A továbbiakban sok sikert az STK csapatának.

Nagy Zsolt Csaba: – Döntetlen szagú meccsen az utolsó 20 percben a szerencse nem mellettünk volt. További sok sikert Pálházának.

 

Sárospatak – Mád 4-2 (1-1)

Sárospatak, 100 néző. V.: Dédesi.

Sárospatak: Nagy I. – Gáspár Sz., Kerékgyártó K., Petercsák, Bacsi (Köteles), Budai, Váradi, Horváth Z., Kerékgyártó Cs., György A. (Bódi), Solymosi. Szakosztályvezető: Kovács Gábor.

Mád: Mata – Kádas, Szakács, Ruszkai, Novák, Kerekes, Kiss M., Szűcs, Juhász I. (Rácz), Tar, Spéder. Edző: Szűcs Ádám.

G.: Petercsák (2), Budai (2), ill. Spéder (2). Jók: az egész csapat, ill. Spéder, Tar, Szakács. Ifi: 6-1.

Kovács Gábor: – Igaz, hogy győztünk, de a mai mérkőzésen összesen talán 30 percet játszottunk. Szerencsénk, hogy az ellenfél nem tudta a helyzeteit berúgni. Igaz az is, hogy az utolsó 25 percben akár több góllal is nyerhettünk volna.

Szűcs Ádám: – Az eredmény nem tükrözi a játék képét, mert 2-1-es vezetésünknél nem tudtuk lezárni a mérkőzést.

 

Tiszaladány – Erdőhorváti 5-2 (2-1)

Tiszaladány, 300 néző. V.: Haraszin.

Tiszaladány: Farkas L. – Fodor, Lakatos R., Liszkai, Galambosi, Szabó B., Balogh R., Anderka, Venczel (Juhász), Szívós, Kuknyó (Bódi). Edző: Liszkai Attila.

Erdőhorváti: Olajos – Hadari (Béres), Gulyás, Lakatos M. (Bátkai), Mika, Horváth G., Petró, Kazsimér, Orosz, Horváth Á., Hochvárt. Edző: Rebecsák Norbert.

G.: Szabó (2 - egyik 11-es), Fodor, Balogh R., Szívós, ill. Horváth G., Mika. Kiállítva: Gulyás (89). Jók: az egész csapat, ill. Kazsimér, Gulyás, Petró. Ifi: 2-1.

Liszkai Attila: – A bajnokesélyes verés mellé annyit tudok mondani, hogy ilyen különbséggel is megérdemelten győztünk szép számú közönségünk előtt. Gratulálok a fiúknak!

Rebecsák Norbert: – Szégyellem magam, de remélem ugyanígy éreznek a csapatból is egy páran!  Ahelyett, hogy játszanának, egymásra mutogatnak és ennek ez az eredménye. Gratulálok a ladányiaknak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában