Labdarúgó megyei I. osztály

2022.05.29. 22:47

„Ha így játszottunk volna egész évben, mint ahogyan a mérkőzést vezették, kiestünk volna”

ÉM

Felsőzsolcán tudott nyerni a Bőcs (narancssárgában). Fotó: Vajda János

Encs – Bánhorváti 4–2 (1–1) 

Abaújszántó, 100 néző. V.: Kujbus.

Encs: Furik – Horváth B. (Molnár), Leskó, Varga M., Gergely A., Kerekes, Bodnár M. (Tarnai), Kontra, Király, Pecsenye, Balog B. Edző: Martis Ferenc.

Bánhorváti: Zilahy – Hallgató, Lukács G., Madarász (Fejes), Kazvinszki, Pogonyi, Henez (Bodó), Czár (Ignácz R.), Zsigrai, Kréti, Lovasi. Edző: Mátyás József.

G.: Gergely A., Varga M., Molnár J., Király, ill. Pogonyi, Lukács G. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: nincs. 

Martis Ferenc: – A mérkőzés elején hoztuk a szokásos hibánkat, de ezenkívül végig dominálva, helyenként jól futballozva, végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, és férfias játékkal teljesen megérdemelten nyertünk. Köszönjük szurkolóink és támogatóink egész éves bizalmát. 

Mátyás József: – Köszönjük támogatóink éves bizalmát, jó pihenést a nyárra a csapat minden tagjának. A mérkőzésről csak annyit, hogy erősen lejtett a hazai pálya, ami párosult más sportágakban látható jelenetekkel, a hazaiak részéről. Játékosunknak mielőbbi felépülést. A bajnokság végén elfoglalt helyezésünk reálisnak mondható, sok pontot hagytunk bent, ami a fiatalságnak és rutintalanságnak köszönhető. De úgy érzem, sokat tanultak belőle, ami a jövőben kamatozni fog. 

 

Edelény – Aszaló 2–3 (1–1) 

Edelény, 200 néző. V.: Németh Z. 

Edelény: Demcsik – Jancsurák, Nadanicsek J., Mészáros (Orosz), Gáll, Kótai, Horváth B., Bósa (Péter M.), Kovács G., Nadanicsek P., Bodnár D. Edző: Sándor Zsolt.

Aszaló: Kozák – Kaczvinszki, Figeczki, Bodnár Cs., Lázi, Erdélyi, Lakatos, Balog B. (Bódi), Ádám A., Szőcs, Horváth K. Edző: Hanyecz Béla.

G.: Gáll (2), ill. Balog B. (2), Horváth K. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 9–0. 

Sándor Zsolt: – Szégyen, gyalázat, amit műveltünk. Nehéz lesz kiheverni, ha egyáltalán lehetséges. Még a tíz hiányzó sem lehet magyarázat erre. 

Hanyecz Béla: – Büszke vagyok a csapatra, teljesen megérdemelten, akár több góllal is nyerhettünk volna. Gratulálok, srácok. Köszönjük az önkormányzat támogatását. 

 

Mezőcsát – Cigánd 1–1 (1–0) 

Mezőcsát, 150 néző. V.: Tóth I. T. 

Mezőcsát: Asztalos – Dósa (Sipos), Balázs L., Osváth, Bubenkó, Rontó (Sófer), Nagy D., Lovász, Lőrincz B., Urbán, Veréb. Edző: Orlóczki Tibor.

Cigánd: Poór – Ferencz R., Ramos, Oravecz (Jávor), Szokolai (Binó), Szilágyi, Farkas, Budaházi (Szabó A.), Szabó K., Tóth Á. (Atamas), Kelemen G. Vezetőedző: Szatmári Csaba.

G.: Urbán, ill. Kelemen G. Jók: Asztalos, Lőrincz B., Bubenkó, Veréb, ill. Ramos, Kelemen G., Szabó K. Ifi: nincs. 

Orlóczki Tibor: – Gratulálok a csapatom hozzáállásához, a bajnok ellen hetven percig partiban voltunk, utána velünk volt minden. 

Szatmári Csaba: – Az első félidőben úgy gondolom, hogy csak a mezt vittük ki, vagy a cipőt, kicsit lazábbra vettük a játékot. A második félidőben már jobban teljesítettünk, a magunk javára is fordíthattuk volna az eredményt, és nyerhettünk volna, akár 4-5 góllal. Számunkra ezen a mérkőzésen inkább az volt a fő cél, hogy ne sérüljenek a játékosaink, hiszen készülünk az osztályozóra, ha kell, és várjuk a sorsolást. Gratulálok a játékosoknak, és köszönöm az egész éves munkájukat. 

 

Mezőkeresztes – Sajóbábony 0–4 (0–2) 

Mezőkeresztes, 100 néző. V.: Sípos. 

Mezőkeresztes VSE: Balogh Z. – Takács B., Nagy Á., Fekete, Csirmaz, Burka (Gáspár M.), Borók (Vigh), Tekse, Molnár, Sebestyén G., Gál (Kerekes). Edző: Kertész Péter.

Sajóbábony: Gergely R. – Tóth T., Németh D., Oláh R. (Mezőssy M.), Németh B., Titkó, Boros, Tóth I., Mezőssy L., Huszti, Lakatos R. Edző: Góbis József.

G.: Németh B., Németh D., Tóth I., Mezőssy. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 3–2. 

Kertész Péter: – Köszönjük szépen a támogatóinknak és segítőiknek az egész éves munkát. Sajnos, az utolsó mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy terveztük, e mellé párosult az év leggyengébb játékvezetése. Kellemes pihenést mindenkinek. 

Góbis József: – Szépen zártuk le ezzel a győzelemmel a szezont. A csapat remekül alkalmazkodott a mérkőzéshez, minden játékos megérdemli az elismerést. Szeretnénk megköszönni az egész szezon szurkolását a drukkereinknek, akik még idegenbeli mérkőzésekre is eljöttek, azt hiszem, ez példaértékű a megyei első osztályban. Szeretnénk megköszönni Sajóbábony önkormányzatának az éves támogatását és munkáját. Köszönjük a támogatását és a bizalmát az elnökség összes tagjának, és az elnökünknek, Hronyecz Norbertnek. Azt gondolom, szép szezont zártunk, minden elismerésem a játékosoké, akik mindent megtettek a sikerekért. Büszke vagyok rájuk, remek játékosok. 

 

Alsózsolca – MVSC-Miskolc 6–2 (5–0) 

Alsózsolca, 100 néző. V.: Dédesi. 

Alsózsolca: Stumpf – Juhász, Bóna, Borai (Horváth Sz.), Tamás G. (Horváth N.), Szajky (Üveges), Kis-Orosz, Lippai (Bozó), Erdei-Nagy (Remeczki), Urbán, Vidó. Edző: Varacskai István.

MVSC-Miskolc: Péter G. – Subert A., Nagy Z., Polényi, Csávás, Kele, Kovács B. (Bancsók), Figeczki (Kiss B.), Sebestyén D. (Tóth T.), Ujj, Kövér. Edző: Jordán András.

G.: Erdei-Nagy (2), Borai (2), Szajky, Remeczki, ill. Polényi, Csávás. Jók: az egész csapat, ill. Kövér, Polényi, Kele, Subert A. Ifi: 2–3. 

Varacskai István: – A MVSC játszott, mi pedig rúgtuk a gólokat. Köszönjük a vezetőség egész éves támogatását, a klub munkatársainak az odaadó munkát, külön köszönjük a szurkolók biztatását. Jó pihenést mindenkinek. 

Jordán András: – Gratulálok az Alsózsolca megérdemelt győzelméhez. Úgy éreztem magam, mintha a tavaszi mérkőzéseinket végignéztem volna gyorsítva: hatalmas labdabirtoklási fölény, könnyed helyzetkihasználás és rengeteg kapott gól. Jó pihenést kívánok szurkolóinknak.

 

Emőd – Borsodnádasd 2–2 (0–1) 

Emőd, 100 néző. V.: Rendek. 

Emőd: Bánhegyi – Nagy D. (Bodnár Z.) Petruska, Lipusz, Németh Cs. (Nagy S.), Vörös (Máté R.), Turcsik, Rémiás M., Eperjesi, Balogh B., Fekete. Edző: Vass László.

Borsodnádasd: Konyha – Ambrus B., Sóskuti, Danyi, Horváth F., Halász (Biró), Obbágy, Csoma (Gyárfás), Tóth Cs., Papp D., Török. Edző: Gyárfás Gábor.

G.: Turcsik (11-esből), Lipusz, ill. Danyi, Biró. Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: elmaradt. 

Fejes Gábor: – Végre vége, akik támogattak minket, azoknak köszönjük. Boldog születésnapot, Laci. 

Gyárfás Gábor: – Az utóbbi hetekben elveszítettük az otthonunkat, a hitünket, ezzel a bennmaradási esélyeinket. A mai napon az önbecsülésünk volt a tét, amit úgy gondolom, sikerült visszaszereznünk. 

 

Felsőzsolca – Bőcs 2–3 (1–2) 

Felsőzsolca, 200 néző. V.: Tiszóczki. 

Felsőzsolca: Giák – Balogh D. (Dávid F.), Moroncsik, Lippai, Mikolka, Varga L., Kovács Sz. (Ambrus), Molnár D. (Hankó), Csendom, Agárdy (Szűcs L.), Varga B. (Kupcsik). Edző: Gulyás Dénes.

Bőcs: Varga Á. – Kramcsák, Siskó (Bicskey), Irhás, Szabó I., Blaskó, Kerekes, Tóth G., Titkó G., Szabó Zs., El-Sherif (Orosz). Edző: Zsiga Gyula.

G.: Mikolka, Varga L., ill. Tóth G. (2), Titkó G. Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 

Gulyás Dénes: – Ha így játszottunk volna egész évben, mint ahogyan a mérkőzést vezették, kiestünk volna. Örülök annak, hogy két labdával támogathattuk a kisebbséget. Gratulálok a csapatnak a bronzéremhez. 

Zsiga Gyula: – Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez. A tavaszi eredmények alapján az első helyen végeztek, ez, az őszi szerepléshez képest óriási siker. Köszönjük az önkormányzat támogatását, és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult ehhez a teljesítményhez. 

A Gesztely – Mezőkövesd tartalék meccset (1–1) már korábban lejátszották. 

A megyei I. osztály végeredménye

1. Cigánd SE 30 20 5 5 81–2865 
2. Gesztelyi FC 30 17 9 4 66–2860 
3. BTE Felsőzsolca 30 18 4 8 83–4358 
4. Sajóbábonyi VSE 30 17 3 10 71–5154 
5. Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 30 15 5 10 68–3850 
6. Encs VSC 30 15 4 11 62–4449 
7. MVSC–Miskolc 30 15 2 13 69–7047 
8. Bánhorváti 30 13 7 10 50–5046 
9. Bőcs KSC 30 12 7 11 66–6043 
10. BSK Alsózsolca 30 12 5 13 52–6141 
11. Mezőkeresztes VSE 30 11 6 13 41–5639 
12. Edelény–Borsodszer 30 9 5 16 44–7032 
13. Aszaló SE 30 10 1 19 50–9031 
14. Emődi ÁIDSE 30 7 7 16 50–7528 
15. Borsodnádasdi LASE 30 6 8 16 40–7326 
16. KKFC Mezőcsát * 30 2 4 24 27–838 
* 2 büntetőpont levonva

A Cigánd SE osztályozót játszhat az NB III.-ba jutásért. Az Aszaló SE, az Emődi ÁIDSE, a Borsodnádasdi LASE és a KKFC Mezőcsát csapatai kiestek a megyei II. osztályba. Az Edelény-Borsodszer abban az esetben számít kiesőnek, ha a Cigánd SE nem jut fel a harmadik vonalba.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!