Hétvégi sporteredmények

2022.04.11. 19:00

Ráléptek a gázpedálra a kövesdiek, a bronzért megy a DVTK - Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell!

Ne maradjon le kedvenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportcsapata eredményeiről!

Fotó: Shutterstock

Labdarúgás

 

Kisvárda Master Good vs. Mezőkövesd Zsóry FC - Az NB I.-es bajnokság 27. fordulója a Kisvárda Master Good otthonába szólította a bennmaradásért küzdő Mezőkövesd Zsóry FC gárdáját.

 

Diósgyőri VTK vs. Tiszakécskei LC - A labdarúgó NB II. 32. fordulójában vasárnap, a Diósgyőri VTK csapata a Tiszakécskei LC együttesét fogadta: a fordulót a tabella 2. helyéről kezdő gárda, a tavaszi eredmények alapján a 2. legjobb alakulatot látta vendégül.

 

 

 

Vízilabda

 

PannErgy-Miskolci VLC vs. Tigra-ZF-Eger - A 9–12. helyért zajló rájátszásban a második meccsét vívta meg szombaton a Kemény Dénes Városi Sportuszodában, a Tigra-ZFEger ellen a PannErgy-Miskolci VLC csapata.

 

 

Röplabda

 

Fino Kaposvár vs. GreenPlan-VRC Kazincbarcika - A férfi röplabda Extraliga rájátszásában, a három nyert mérkőzésig tartó elődöntőben, szombaton este a Fino Kaposvár vendége volt a GreenPlan-VRC Kazincbarcika csapata.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!