Triatlon

2022.04.16. 21:00

Lehmann Csongor a Héraklész-díjas

A díjátadón szó esett a sportág jövőjéről, fejlődési lehetőségéről is.

SZIS

A triatlon sportág aktuális Héraklész-díját a Tiszaújvárosi Triatlon Klubot képviselő Lehmann Csongor edzői, Fodor Ágnes és ­Lehmann Tibor társaságában április 14-én vehette át Budapesten, dr. Szabó Tündétől, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkárától. Az egykori úszóolimpiai ezüst­érmes sportvezető gratulált az utóbbi időszak lenyűgöző eredményeihez, Csongor U23-as és junior világbajnoki címeihez, Európa-kupa-győzelmeihez, magyar bajnoki aranyérmeihez. A találkozón szó esett a sportág jövőjéről, fejlődési lehetőségéről és ­Lehmann Csongor személyes céljairól is.

A junior-Ek-n

Lehmann Csongor az ünnepséget követően Törökországba utazott, ahol április 16–17-én klubtársaival, Putnóczki Dorkával, Kiss Gergellyel, ­Lehmann Bencével, Sinkó-Uribe Ábellel együtt a Yenisehir városában megrendezendő Európa-kupán áll rajthoz. A szintén a tiszaújvárosiaknál versenyző Kovács Gyula ugyanitt, a junior-Európa-kupa mezőnyében próbál szerencsét.

(A borítóképen: Lehmann Tibor, dr. Szabó Tünde, Lehmann Csongor, Fodor Ágnes. Fotó: tiszaújvárosi TK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában