Élvezettel focizik

2022.04.21. 18:00

Cseri Tamás már százötvennél tart, még ötvenet szeretne

Bensőséges hangulatú ünnepséggel kezdődött a Matyóföldön rendezett futballmeccs.

Kolodzey Tamás

Az NB I.-es bajnokság 28. fordulója keretében játszották a Mezőkövesd Zsóry FC – Mol Fehérvár FC találkozót.

A kezdő sípszó előtt Cseri Tamást, a sárga-kékek kapitányát köszöntötték: a volt válogatott középpályást százötvenedik élvonalbeli összecsapása alkalmából mezzel és emléktárggyal ajándékozta meg Hagyacki József, az MZSFC gárdáját fenntartó gazdasági társaság ügyvezető igazgatója.

Élvezettel focizik

– Kis „csavarást” tettünk a ceremóniába, hiszen már korábban, a Ferencvárosi TC elleni összecsapáson jubiláltam, de hazai környezetben akartam, akartunk ünnepelni – mondta a harmincnégy esztendős labdarúgó. – Szalad az idő: huszonkilenc voltam, amikor a fürdővárosba érkeztem, akkoriban nem volt egyetlen NB I.-es kilencven percem sem. Örömöm határtalan, és még nincs vége a sorozatomnak. Úgy gondolom, hogy pályafutásomban két idény még simán benne van, így eljuthatok a kétszázig.

Arra a kérdésre, nem zavarja-e, hogy a Fradinál és a köszöntésekor is kikaptak, a csupa szív játékos így felelt:

– A százötven szempontjából ennek nincs jelentősége. Már csak azért sem, mert számomra valamennyi találkozó nagy élményt jelent a legjobbak mezőnyében. Ugyanis élvezettel focizom, hiszem és tudom, hogy ez így lesz az elkövetkezendő hetekben, hónapokban és években is.

(A borítóképen: Cseri Tamás és Hagyacki József a múlt vasárnapi meccs előtt. Fotó: Bódi Krisztián)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!