Labdarúgás: megyei I. osztály

2022.03.17. 07:57

Pontosztozkodás Gesztelyben

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 30. fordulóból előre hozott mérkőzésén szerda délután pontosztozkodás történt Gesztelyben.

ÉM

Fotó: Shutterstock

Gesztelyi FC – Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 1–1 (0–1) 

 

Gesztely, 300 néző. V.: Tóth J. 

 

Gesztely FC: Szegő – Majdanics, Erdélyi, Mészáros, Pataki G., Szabó B., Sikur (Helecz), Berta (Szárnya), Bogyó, Bóta, Horváth S. Edző: Simon Imre. 

 

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Ryabenko – Sike, Sipos J., Csomós, Bodnár (Porkoláb Botond), Juhász V., Lénárt (Scsoka), Porkoláb Bence, Légrádi (Csábi), Rostás, Vojtkó (Bacsó). Edző: Hevesi Tamás. 

 

Gólszerzők: Erdélyi, ill. Juhász V. Kiállítva: Pataki G. (65.). Jók: az egész csapat, ill. Csomós, Porkoláb, Juhász V., Sipos J. Ifi: nincs (mert a vendégeknek nincs ifjúsági együttesük). 

 

Simon Imre: – Küzdelmes mérkőzésen a látottak alapján igazságos döntetlen született. Viszont a végén már tíz emberre fogyatkozva is nekünk volt meccslabdánk. 

 

Hevesi Tamás: – Nagyon büszke vagyok a csapatomra a mérkőzésen nyújtott teljesítményéért. Nehéz, küzdős mérkőzésen sikerült döntetlent kiharcolnunk. Úgy ítélem meg, hogy közelebb álltunk a győzelemhez, de az egy pontnak is örülni kell. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!