DVTK Jegesmedvék

2022.03.27. 13:00

Miskolczi Márk lett a legjobb miskolci

Miskolc - A DVTK Jegesmedvék egyik törzsszurkolója öt esztendővel ezelőtt vándorserleget alapított.

Kolodzey Tamás

Koch Péter kikötötte, hogy az elismerést mindig csak hazai hokista kaphatja, az idegenlégiósokat, vagyis a külföldieket így eleve kizárta a díjazásból.

 

Hatan szavaztak

 

A piros-fehérek számára már két hete véget ért a 2021/2022-es idény: a Macik bekerültek a rájátszásban érintett nyolc együttes közé, a Ferencvárosi TC gárdájával szemben viszont alulmaradtak, az elődöntő így már nélkülük zajlott.

 

– A szezon lezárultával a saját nevelésű Miskolczi Márkra esett bizottságunk választása – mondta Marosi Tamás, a miskolciak menedzsere. – Huszonnyolc esztendős csatárunkra a felnőttek háromtagú szakmai stábja, élén Tokaji Viktor vezetőedzővel, továbbá Egri István elnök, Láda Balázs általános igazgató és Koch Péter ötletgazda szavazott.

 

A kitüntetett sportoló a ceremónián hangsúlyozta, hogy elsőéves csapatkapitányként nagy megtiszteltetés érte:

 

– Számomra fontos volt a jelölők bizalma, és az elismerés még jobb teljesítményre ösztönöz majd. Két évvel ezelőtt súlyos sérülés ért, de kimásztam a gödörből, sokat dolgoztam, az ítészek határozata pedig büszkeséggel tölt el.

 

A díjátadást követően a Macik közös vacsorával zárták a 2021/2022-es szezont: a játékosok és elöljáróik a fehér asztalnál elevenítették fel a mögöttük hagyott szezon legemlékezetesebb pillanatait.

 

(A borítóképen: Egri István klubelnök és a díjazott Miskolczi Márk. Fotó: olvasónktól)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!