Labdarúgás: Magyar Kupa

2022.03.16. 11:00

Haladás Viktória vs. Diósgyőri VTK és Kazincbarcikai SC vs. Soroksár SC

A női labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében a Haladás Viktória a Diósgyőri VTK-val, a Kazincbarcikai SC a Soroksár SC-vel találkozik.

Forrás: Shutterstock

Haladás Viktória vs. Diósgyőri VTK (Szombathely, szerda 17.00) 

 

Bém Gábor, a DVTK edzője: – Ahogy a sorsolás után is említettem, számunkra ez lesz az év egyik legfontosabb meccse. Nagyon fontos a jó rajt, ezért természetesen győzni akarunk. Tovább kell jutnunk, mert a kupadöntő a célunk, de nem lesz könnyű dolgunk. Sőt, rögtön utána jön két tévés meccsünk, az MTK ellen idegenben, és az FTC ellen itthon a stadionban. A mi filozófiánk szerint mindenhol nyerni akarunk, itthon és idegenben egyaránt. Így lesz ez Szombathelyen és a két fővárosi csapat ellen is.

 

Kazincbarcikai SC vs. Soroksár SC (Kazincbarcika, szerda 18.00) 

 

Boros László, a KBSC vezetőedzője: – Tavaly a legjobb 16 között estünk ki a kupában, ezúttal bekerültünk a 8 közé, köszönhetően annak, hogy három fordulót sikeresen vettünk. Több játékos is felkerült a felnőttkeretbe az utánpótlásból, ezért mondhatnám, hogy meglepetés a szereplésünk, de talán annyira mégsem, ugyanis tisztában vagyok a lányok tudásával, képességeivel. Mi NB II.-esek vagyunk, a Soroksár egy osztállyal feljebb, az NB I.-ben játszik, de ugyanúgy készültünk ellenük is, mint más csapat ellen. A saját játékunkat szeretnénk játszani, tudjuk, hogy nem mi vagyunk ennek a párharcnak az esélyesei. Ugyanakkor mint minden meccsen, így most is úgy megyünk fel a pályára, hogy szeretnénk kihozni magunkból a maximumot, hogy ez szerdán mire lesz elég, majd kiderül. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!