NB III

2022.03.31. 07:28

„Bármilyen ­rossz helyzetben vagyunk, akkor is fair play az első”

A labdarúgás NB III., Keleti csoportjának 27. fordulójának a pótló mérkőzését játszották le.

Fotó: Shutterstock

Újpest FC tartalék – Tállya KSE 3–0 (1–0) 
 

Budapest, 50 néző. V.: Juhász B. 

Újpest FC tartalék: Tomori – Kovács D. (Radosevic), Eckl (Hajdi), Szakály P., Benyó, Szűcs Á. (Lima), Kálnoki-Kis, Kádár, Fehér (Horváth B.), Place, Gabris (Kenyeres). Edző: Mundi Viktor.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Mező, Demkó (Bucsák), Nyitrai, Minczér, Kiss B. (Árvai), Motkó, Baranyi, Bihari, Kovács N. (Ondó, Lakatos D.). Edző: Lasztóczi Péter. 

G.: Kenyeres (2), Gabris. Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 

Mundi Viktor: – Először is szeretném megköszönni a vendégeknek, hogy belementek a mérkőzés halasztásába. A meccset végig kontrolláltuk, győzelmünk nem forgott veszélyben. Sajnáljuk a vendégjátékos súlyos sérülését, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki. 

Lasztóczi Péter: – Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. Bármilyen ­rossz helyzetben vagyunk, akkor is fair play az első. Gratulálok a csapatnak is, a mérkőzésen történt súlyos sérülés ellenére meccsben maradtunk. 1–0-nál ordító helyzetet hagytunk ki, ez volt a mérkőzés fordulópontja. Sajnos, tovább rontja a helyzetet, hogy valószínűleg több hónapos kihagyás vár a sérült kulcsjátékosunkra. Mielőbbi gyógyulást, Kokó! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában