Labdarúgás Magyar Kupa

2022.03.17. 12:30

Az ötödik kiadó helyért négy együttes játszik

ÉM

Forrás: Shutterstock

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége elfogadta a 2022/23. évi Magyar Kupa versenykiírását, ennek értelmében Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből öt csapat adható fel a főtáblára (az NB I.-es, az NB II.-es, illetve az NB III.-as klubok automatikusan ott kezdenek).

 

Amint az ismert, a kupa főtábláján már indulási jogot szerzett a megyei selejtezőben négy közé jutott BTE Felsőzsolca, Edelény-Borsodszer, Encs VSC és Sajóbábony VSE csapata – vagyis egy hely még kiadó. A megyei selejtező utolsó körében négy együttes (Aszaló, Bőcs, Cigánd, Emőd) búcsúzott el, az ötödik feladható csapat közülük kerül majd ki. A megyei igazgatóságon megtartották a sorsolást, amely során kiderült, hogy április 13-án Cigánd SE – Aszaló mérkőzést, valamint Bőcs – Emőd találkozót rendeznek, amely után a két győztes egyfajta döntőt vív meg, és ennek a nyertese lesz még országos főtáblás.

 

A párharcok

 

Labdarúgó megyei MK-selejtező, elődöntő, április 13. (szerda), 16.30: Cigánd SE – Aszaló SE és Emődi ÁIDSE – Bőcs KSC 

 

Labdarúgó megyei MK-selejtező, döntő, május 11. (szerda), 17.00: Cigánd SE/Aszaló SE – Emődi ÁIDSE/Bőcs KSC 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!