Hétvégi sporteredmények

2022.02.07. 19:30

Születésnapos DVTK, Jegesmaci-vereség - Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell!

Ne maradjon le kedvenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportcsapata eredményeiről!

Forrás: Shutterstock

Röplabda

 

Vegyész RC Kazincbarcika – Pénzügyőr SE - A férfi röplabda Extraliga alapszakaszának 10. fordulójában vasárnap saját pályáján, a Don Bosco Sportközpontban játszott a Vegyész RC Kazincbarcika gárdája.

 

 

Jégkorong

 

MAC HKB Újbuda – DVTK Jegesmedvék - A 38. forduló a Tüskecsarnokba szólította a MAC HKB Újbuda és a DVTK Jegesmedvék együttesét.

 

Vízilabda

 

PannErgy-Miskolci VLC – A-Híd VasasPlaket - A férfi vízilabda OB I. 19. fordulójában az A-Híd VasasPlaket együttesét fogadta szombaton a Kemény Dénes Városi Sportuszodában a PannErgy-Miskolci VLC gárdája.

 

 

Labdarúgás

 

Mezőkövesd Zsóry FC – Puskás Akadémia FC - Az NB I.-es bajnokság 19. fordulója keretében a Mezőkövesd Zsóry FC vendége a Puskás Akadémia FC gárdája volt.

 

Diósgyőri VTK vs. BFC Siófok - A labdarúgó NB II 22. fordulójában, vasárnap délután a Diósgyőri VTK együttese a BFC Siófok csapatát fogadta. Mivel a rendező klub éppen ezen a napon ünnepelte a diósgyőri labdarúgás alapításának 112. évfordulóját, így a mérkőzés előtt zenei előadók felléptetésével igyekeztek emlékezetessé tenni a szurkolók számára a 2022. február 6-i napot.

 

 

Kézilabda

 

Debreceni EAC vs. ÓAM-Ózdi KC - A tartalékosan felálló ÓAM-Ózdi KC szinte végig vezetve, Debrecenből hozta el a bajnoki pontokat.

 

Mezőkövesdi KC vs. Pick Szeged - A Mezőkövesdi KC pedig hazai körülmények között a Pick Szeged U21-es csapatát verte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában