Kézilabda NB I/B

2022.02.06. 10:08

„Léptünk egyet előre, de még mindig nem történt semmi”

Az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokságban érdekelt mindkét borsodi csapat győzelemmel kezdte a tavaszi idényt.

Marosréti Ervin

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A tartalékosan felálló ÓAM-Ózdi KC szinte végig vezetve, Debrecenből hozta el a bajnoki pontokat, a Mezőkövesdi KC pedig hazai körülmények között a Pick Szeged U21-es csapatát verte. A kövesdiek jelenleg az ötödik, az ózdiak a hatodik helyen állnak a keleti csoportban.

 

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 13. forduló

 

Debreceni EAC - ÓAM-Ózdi KC 17-23 (7-10)

 

Debrecen, 200 néző. V.: Budai-Bock K., Wenzel T.

 

ÓAM-Ózdi KC: Moscoso - Bárdos M. (4), Ménfői (3), Veres B. (4), Csépányi G. (3), Nyeste B. (1), Lestál M. (5). Csere: Nagy P. (k), Nagy Zs. (3), Szabó M. (-). Edző: Kocsis Csaba.

 

Kocsis Csaba: – Nem tudom hogyan sikerült, de sikerült hatvan percre elfelejtenünk a nehézségeinket, és óriási szívvel megszereztük a két pontot. Büszke vagyok a játékosokra, az én szememben csodát hajtottak végre. Jó irányt vett a klubunk, és ma egy kicsit elhihetjük, hogy lesz esélyünk ott tartani az ózdi kézilabdát, ahol mindenki szeretné a városban.

 

Mezőkövesdi KC - Pick Szeged U21 34-30 (17-17)

 

Mezőkövesd, 100 néző. V.: Hajdu T., Halász A.

 

Mezőkövesdi KC: Varga I. - Jancsó N. (4), Kátai R. (2), Csörgő K. (11), Dobi S. (4), Zelei B. (-), Szabó D. (5). Csere: Nagy D. (k), Pelyhe J. (k, 1), Rosta B. (1), Nkousa D. (4), Gulácsi B. (-), Boda T. (2), Edző: Drizner Péter.

 

Drizner Péter: – Léptünk egyet előre, de még mindig nem történt semmi. Van még hátra öt döntő, amelyeket sikeresen kell venni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!