Új igazolás

2022.02.12. 17:15

Belényesi Csaba jön a DVTK-hoz

Belényesi Csaba a DVTK negyedik téli érkezője. Az elsősorban a védelem közepén bevethető, legutóbb a Kecskemétet erősítő labdarúgót a DVTK kivásárolta élő szerződéséből.

Belényesi Csaba. Forrás: DVTK

Belényesi Csaba hálás korábbi csapatának, a Kecskemétnek. Most már új célok éltetik, szeretne sikereket elérni a Diósgyőri VTK-val. Eddig csak a lelátóról ismerte a csapatot, mostantól a pályán szeretne bizonyítani.

 

Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója azt mondta, azért is igazolták le Belényesi Csabát, hogy a védelemben újra megfelelő legyen a konkurenciaharc.

 

- Több labdarúgó is a látókörünkbe került, de mi elsősorban ballábas játékost akartunk, hiszen a mi belső védőink jobblábasak, szerettük volna ezáltal a repertoárt is növelni. Olyan védőt kerestünk, aki folyamatosan játékban volt, jó teljesítményt nyújtott és azonnal bevethető. Csaba ezeknek a kritériumoknak egyaránt megfelelt - mondta a sportigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!