Sporteredmények

2022.01.24. 19:30

Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell - hétvégi sportösszefoglaló

Ne maradjon le kedvenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportcsapata eredményeiről!

Forrás: Shutterstock

 

Jégkorong

 

Székesfehérvárott rendezték a jégkorong Magyar Kupa négyes fináléját. Az elődöntő szombati első mérkőzése keretében keleti rangadót játszottak. A DEAC címvédőként automatikus résztvevője volt a final fournak, a DVTK Jegesmedvék pedig saját jogán jutott a végküzdelembe. A Debreceni EAC vs. DVTK Jegesmedvék meccs eredménye itt!

 

Vízilabda

 

A férfi vízilabda OB I. 16. fordulójában szombaton az OSC Újbuda együttesét fogadta a Kemény Dénes Városi Sportuszodában a PannErgy-Miskolci VLC együttese. A két csapat más-más célért küzd, így az volt várható, hogy a fővárosiak biztos sikert aratnak. A PannErgy-Miskolci VLC vs. OSC Újbuda meccs eredménye itt!

 

 

 

Kosárlabda

 

A női NB I. 18. fordulója keretében vasárnap játszották volna a Diósgyőri VTK – BKG-Prima Szigetszentmiklós mérkőzést Miskolcon, a DVTK Arénában. Ám a meccs elmaradt. Az okokról itt olvashat!

 

Labdarúgás

 

A Diósgyőri VTK NB II.-es labdarúgócsapata utolsó felkészülési meccsét játszotta vasárnap, nyolc nappal a Vasas FC elleni, idegenbeli bajnoki nyitány előtt. A piros-fehérek ellenfele a szlovák másodosztályban szereplő FC Kosice gárdája volt. A Diósgyőri VTK vs. FC Kosice meccs eredménye itt!

 

Röplabda

 

2022-ben első bajnoki mérkőzésére készülődött vasárnap a Vegyész RC Kazincbarcika férfi extraligás röplabdacsapata, amelynek ellenfele a 8. fordulóban a Fino Kaposvár volt hazai környezetben. A Vegyész RC Kazincbarcika vs. Fino Kaposvár meccs eredménye itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!