Tisztelet a hétköznapok hőseinek!

2022.01.21. 15:42

Fejenként két tiszteletjegyet biztosít a DVTK az egészségügyben és a rendfenntartásban dolgozók számára

A Diósgyőr - Siófok mérkőzés napján, 2022. február 6-án ünnepli alapításának 112. évfordulóját a DVTK.

Forrás: dvtk.eu

A születésnap alkalmából a klub fejenként két tiszteletjegyet biztosít minden egészségügyben és rendfenntartásban dolgozó számára – áll a közleményükben. A DVTK ezzel az akcióval is szeretné felhívni a figyelmet a 112-es segélyhívószám fontosságára, egyben szeretne újra köszönetet mondani a hétköznapok hőseinek!

 

A DVTK - Siófok mérkőzésre az egészségügyben és a rendfenntartásban dolgozók az alábbi módon igényelhetnek tiszteletjegyet a maguk, valamint +1 fő (egy családtagjuk vagy barátjuk) részére:

  • A tiszteletjegyeket 2022. január 24-től lehet igényelni a DVTK Shopban (hétfőtől-péntekig: 12 és 18 óra között; szombaton és vasárnap: zárva), a mérkőzés napján 12 órától pedig a DVTK Stadion mellett található Gombában.
  • A tiszteletjegyek kizárólag személyesen vehetők át. Kérik, hogy az igénylők mutassák fel a munkahelyük azonosítására alkalmas igazolványt, vagy ennek hiányában egy erről szóló igazolást.
  • A mérkőzés 18 év fölött csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható. A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.
  • 6 éves kor alatt nem szükséges tiszteletjegyet igényelni, hiszen számukra a belépés normál esetben is ingyenes, külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.

 

A részletek megtalálhatók a DVTK hivatalos weboldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában