Labdarúgó NB III.

2021.12.05. 17:57

„Büszke vagyok játékosaim őszi szereplésére, tavasszal megpróbálunk rátenni még egy lapáttal” (videóval)

A labdarúgó NB III Keleti csoport, 20. fordulójának mérkőzéseit játszották a hétvégén.

Fotó: Ádám János

Újpest FC tartalék – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-1 (1-1)

Budapest, 50 néző. V.: Takács.

Újpest FC: Tomori – Kovács D., Eckl, Benyó, Szűcs Á., Varga Gy. (Horváth B.), Kenyeres, Radosevic, Fehér Cs. (Lima), Bíró, Kálnoki-Kis (Nagy Zs.). Vezetőedző: Mundi Viktor.

Tiszaújváros: Herceg – Lehóczki, Géringer L., Gelsi, Bussy, Bartusz (Vitelki B.), Lőrincz, Gottfried, Vasiljevic (Mahalek), Erős (Pap), Nagy D. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

G.: Kenyeres, ill. Géringer L. Jók: az egész csapat, ill. Lehóczki, Lőrincz, Nagy D., Géringer L.

Mundi Viktor: – Úgy gondolom, hogy ezen a nehéz talajú pályán jó eredményt értünk el egy nagyon jó csapat ellen. További sok sikert a Tiszaújvárosnak.

Vitelki Zoltán: – Természetesen ezt a meccset is meg akartuk nyerni, úgy is indult a mérkőzés. A második gól sajnos bennünk maradt, mi talán közelebb álltunk a győzelemhez, több lehetőségünk is volt, de nem vagyunk elégedetlenek. Ha az egész szezont nézzük, jó pozícióban vagyunk, tavasszal azon fogunk dolgozni, hogy még precízebbek legyünk. Köszönöm a játékosoknak, a szakmai stábnak, a szurkolóknak és azon embereknek a munkáját, akik minden nap a csapatért dolgoznak. Kívánok mindenkinek jó pihenést és Kellemes Ünnepeket!


Diósgyőri VTK tartalék – Debreceni EAC 3-5 (3-1)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Valu.

DVTK tartalék: Bánhegyi – Oláh B., Mrva, Ivánka, Nagy Á., Csatári, Suljic, Tóth B. (Bencsík), Jurek, Benkő P. (Girdán), Karika (Jónyer). Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Debreceni EAC: Tóth D. – Sárosi N., Tochukwu (Trencsényi), Sándor, Bereczki D. (Gaczella), Spitzmüller, Soltész, Jankelic, Szabó K. (Al-Sheraji), Virág Á., Székely D. Vezetőedző: Sándor Tamás.

Gólszerző: Suljic, Jurek, Karika, ill. Székely D. (2), Virág Á., Tochukwu, Bereczki D. Jók: Suljic, Csatári, ill. Székely D., Virág, Tochukwu, Tóth D.

Zsivoczky Gyula: – Az első félidőben kimondottan tetszetősen és jól futballoztunk. A támadójátékunk hatékony volt, a kihagyott tizenegyes ellenére kétgólos előnnyel mehettünk be a szünetre. Az öltözőben felhívtam a játékosok figyelmét a maximális koncentrációra, de ez a pályán sajnos egyáltalán nem valósult meg. Ismételten elkerülhető gólokat kaptunk, amivel az ellenfél megfordította a találkozót. A téli felkészülés során rengeteg munka vár a csapatra, elsősorban a védekezésünket kell megfelelő szintre hozni. Gratulálok a DEAC együttesének.

Sándor Tamás: – Eléggé hektikus mérkőzésen vagyunk túl. Alkalmazkodnunk kellett a pályához, ebből a szempontból pedig mi voltunk a rutinosabb csapat még akkor is, ha nálunk is több fiatal szerephez jutott. Az első félidőben a DVTK akarata érvényesült, nagyon jól mögénk kerültek, mi pedig eddig nem megszokott módon a védelemben sok egyéni hibát vétettünk. A fordulás után meg tudtuk mutatni az igazi arcunkat is, ettől függetlenül nem szeretem az ilyen mérkőzéseket, ahol ennyire kiszámíthatatlan minden. A pozitív, hogy a jól megérdemelt pihenőjükre győzelemmel vonulhatnak a srácok, bízom benne, hogy frissen és jó mentális állapotban jönnek majd vissza a téli felkészülésre.


Tiszafüredi VSE – KolorCity Kazincbarcikai SC 1-5 (1-3)

Tiszafüred, 200 néző. V.: Horváth.

Tiszafüredi VSE: Somogyi – Fehér, Barzsó A., Kalóz, Tomola, Mácsai (Völgyi), Háda Z., Vincze P., Barna V. (Tóth N.), Mészáros, Szabó V. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

KBSC: Fila – Szemere (Vladul), Kristófi (Kálmán), Nagy J., Dvorschák (Heil), Ur, Székely, Süttő, Ádám F., Laczkó (Kréti), Márton (Czár). Vezetőedző: Varga Attila.

G.: Szabó V., ill. Nagy J., Laczkó, Kristófi (11-esből), Vladul, Kálmán. Kiállítva: Háda (8.), Fehér (30.). Jók: Kalóz, Szabó V., ill. az egész csapat.

Dorcsák Zoltán: – A végeredmény csalódás, viszont az, ahogyan kialakult, egy másik történet. Küzdöttünk becsülettel, de nem kaptunk egyenlő feltételeket.

Varga Attila: – Az, hogy 20 meccsből megnyertünk 17 mérkőzést, 62 gólt rúgtunk és csupán 12 gólt kaptunk, az nem a szerencse, az nem a véletlen műve. A csapat a szezon végére elfáradt, ez normális, hiszen rengeteg meccsen léptünk pályára, de a győzni akarás sohasem hiányzott. Sűrű, hosszú volt a szezon, rengeteg jó mérkőzés van a hátunk mögött, elégedett vagyok, hiszen vezetjük a bajnokságot és továbbjutottunk a Magyar Kupában. A bajnoki hajrában, így a mai napon sem játszottunk túl jól, de a hozzáállás mindig magas szintű volt. Köszönöm a csapatnak, a vezetőknek, a stábnak, a technikai személyzetnek és a városnak ezt a csodálatos fél évet.


Tállya KSE – Eger SE 1-2 (1-0)

Tállya, 100 néző. V.: Tóth T.

Tállya: Kosztyu – Ondó (Szegedi), Tóth Sz., Nyitrai, Minczér, Kovács N., Motkó, Kulcsár H., Varga K., Baranyi, Bihari. Vezetőedző: Lasztóczi Péter.

Eger: Varga H. – Hadnagy (Farkas K.), Antal, Pölöskei (Nagy G.), Nagy-Kolozsvári, Debreceni, Juhász, Katona, Hegedűs D. (Pál Sz.), Zimányi Á., Tóth Á. (Olasz). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

G.: Ondó, ill. Baranyi (öngól), Pál. Kiállítva: Tóth Sz. (82.), Minczér (93.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Lasztóczi Péter: – Őszinte részvétünk Tarr Tibornak és családjának! Szerettünk volna méltóképpen búcsúzni Tibor édesapjától, sajnos, nem sikerült, pedig megtettünk mindent. Végig kézben tartott mérkőzést sikerült elvesztenünk. Soha nem kritizáltam, szidtam, sőt mindig tisztelettel beszéltem a játékvezetésről, de amit ma megtett ellenünk a játékvezető, azért én szégyellem magam a helyében, mert ő úgysem fogja. Eddig is értettem, most átéltem azt, amit Bognár György szokott.

Szekeres Adrián: – A játékosok ugyanolyan motiváltak, fegyelmezettek voltak, mint az elmúlt két hétben, mindvégig törekedtek a megbeszéltek maradéktalan betartására. A jövőben nagyobb hangsúlyt kell fektetni a türelemre a mérkőzés bizonyos szakaszaiban. Sok sikert az ellenfélnek.


Hidasnémeti VSC – Putnok FC 0-0

Hidasnémeti, 150 néző. V.: Leél-Őssy.

Hidasnémeti: Málik – Zagiev, Molnár M., Menougong, Zsiga, Tucsa, Tóth D. (Szalóczy), Zavodni, Varjas L., Riznicsenkó, Bogdán (Pogonyi). Vezetőedző: Jozef Majoros.

Putnok: Cserepka – Sághy, Nádimov, Nagy Zs., Katona, Buda, Vajda, Dobrovolszki, Juhos (Kis G.), Sramkó (Takács), Fülöp. Vezetőedző: Szala Ákos.

Kiállítva: Zagiev (53.), Menougong (53.), ill. Sághy (83.), Vajda (90.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Jozef Majoros: – Az első félidőben egy jobb mérkőzést láthattunk, majd hirtelen egy szituációból kaptunk két piros lapot, így alkalmazkodnunk kellett az új játékhelyzethez. Lelkesen védekeztünk, és 8 emberrel két ziccert hibáztunk. Büszkék vagyunk arra, hogy egy jó csapat ellen 8 mezőnyjátékossal is helytálltunk. Köszönjük a szponzoraink támogatását, tavasszal még egy erősebb Hidast fog látni az NB III-as mezőny.

Szala Ákos: – Egy nem agresszív meccsből sikerült csinálni egy kártyapartit. Nem a két csapat, nem a játékvezető, és nem a második asszisztens volt a főszerepben ma sajnos. Emberelőnyben lett volna lehetőségünk betalálni, de a hazai csapat is betalálhatott volna. Reális döntetlen született, sajnos a győztes gólt nem tudtuk belőni. A 32 megszerzett pontunkra büszkék vagyunk, és erőn felüli teljesítmény a csapattól, sok munka van ebben. Büszke vagyok játékosaim őszi szereplésére, tavasszal megpróbálunk rátenni még egy lapáttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!