női labdarúgás

2021.11.08. 17:00

„Tisztességesen helyt tudtunk állni”

Női labdarúgó NB I., 10. forduló

ETO FC Győr – Diósgyőri VTK 3–1 (1–1)

Győr, 50 néző. V.: Bognár.

ETO FC Győr: Szőcs – Tillinger (Cameron), Kovács L., Nagy F., Németh L. (Sali), Savanya, Rácz, Oláh (Feketevízi), Vida, Süle (Nagy L.), Öreg. Vezetőedző: Menczeles Iván.

Diósgyőri VTK: Böröcz – Somogyi, Jáhn (Havasi), Ónodi, Boros, Lovász, Balázs, Mikó (Vig), Sandu (Katona), Krisztin, Bradic. Vezetőedző: Bém Gábor.

G.: Vida, Cameron, Kovács L., ill. Krisztin.

Jók: Rácz, Vida, Németh L., Kovács L., Cameron, ill. Böröcz, Krisztin.

Menczeles Iván: – Egy olyan mérkőzést játszottunk, ahol végig egyértelműen mi voltunk a jobbak, mi irányítottuk a játékot. Bár az első félidőben sajnos megint kapkodtunk, sikerült megszereznünk a vezetést, aztán a gólra gólt lehetett volna lőni, de büntetőt hibáztunk. Ahogy lenni szokott, a labdarúgás azonnal büntet, egy figyelmetlenség után gólt kaptunk, úgyhogy döntetlennel zárult az első fél­idő. Az öltözőben rendbe tettük a csapatot, megbeszéltük, hogy új meccs kezdődik, és egy egészen más együttes jött ki a második játékrészre. Játékrendszert váltottunk, módosítottunk a felálláson, ami úgy néz ki, hogy sikerült, hiszen megszereztük a második gólunkat, majd büntetőből tovább növeltük az előnyünket.

Bém Gábor: – Annak ellenére, hogy több játékosunk is hiányzott az alapcsapatból, gratulálok a játékosaimnak, hiszen tisztességesen helyt tudtunk állni. A védekezésünk rendben volt, támadásban ma egy kicsit haloványabbak voltunk. Sajnos a hazaiaknak igazi helyzet nélkül gólokat ajándékoztunk. A 16 esztendős Somogyi Diána a kezdőcsapatban, míg a csereként pályára lépő két fiatal, a 16 éves Katona Flóra és a 15 éves Havasi Bernadett is megállta a helyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!