NB III.

2021.11.22. 06:00

„Sok játékos kivette a téli szünetét, ami számomra elfogadhatatlan”

A labdarúgó NB III. keleti csoportjának tizennyolcadik fordulójában öt mérkőzést rendeztek.

Molnár István

Fotó: Marosréti Ervin

Putnok FC – Diósgyőri VTK tartalék 4–2 (1–0)

Putnok, 100 néző. V.: Takács.

Putnok FC: Cserepka – Sághy, Nagy Zs., Katona (Laczkó), Buda, Szics, Dobrovolszki (G. Bíró), Juhos (Kis G.), Sramkó, Hadházi (Nádimov), Fülöp. Vezetőedző: Szala Ákos.

DVTK tartalék: Bánhegyi – Mrva, Csatári, Tóth B., Molnár R. (Csáki), Jónyer (Girdán), Jurek, Nagy Á., Suljic, Oláh B. (Bartha), Karika (Rostás). Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

G.: Sramkó, Nagy Zs., Katona, Nádimov, ill. Jurek, Bartha. Kiállítva: Szics (56.). Jók: Sramkó, Nagy Zs., Katona, Nádimov, ill. Tóth B.

Szala Ákos: – Kiélezett meccsen szereztünk 3 pontot. Az első félidőt a Diósgyőr dominálta végig, de azt gondolom, helyzetünk nekünk több volt. Meddő mezőnyfölényben volt a DVTK, mi jobban használtuk ki a helyzeteinket. Amire a héten készültünk, hogy a szélen kerüljünk a Diósgyőr mögé, és onnan a bepasszokra érkezzünk, maximálisan ült, három gólt ebből szereztünk, úgyhogy gratulálok a csapatomnak.

Zsivoczky Gyula: – Ellenfelünk a mérkőzésen sokkal jobban akarta a sikert, és ez az eredményben megmutatkozott. Jó százalékban használták ki az adódó hibáinkat. A második félidőben, a kiállítás után nagy nyomást tudtunk helyezni ellenfelünkre, de eredményességben ez csak részben mutatkozott meg. Sok játékos kivette a téli szünetét, ami számomra elfogadhatatlan. Gratulálok a Putnoknak a megérdemelt győzelemhez.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Tiszafüredi VSE3–0 (2–0)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Sándor Cs.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herceg – Lehóczki, Géringer L. (Vitelki B.), Gelsi, Bussy, Tóth S. (Pap), Bartusz, Lőrincz, Gottfried (Nagy D.), Erős (Benke), Molnár M. (Mahalek). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Tiszafüredi VSE: Somogyi – Háda, Barzsó, Kalóz (Tóth T.), Fehér, Mácsai (Nyíri), Barna V. (Illés), Vincze P., Tóth N., Völgyi, Szabó V. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

G.: Bartusz, Gottfried, Nagy D. (11-esből). Jók: az egész csapat, ill. Mácsai, Fehér, Szabó V.

Vitelki Zoltán: – Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan elterveztük. Azután is folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. Több lehetőségük is volt, de így is előnnyel tudtunk fordulni. A második félidő egy kicsit kiegyenlítettebb lett, de csak azért, mert nem tudtuk kellőképpen birtokolni a labdát. Mivel ez volt az utolsó meccsünk hazai pályán, szerettünk volna méltóképpen búcsúzni a szurkolóinktól!

Dorcsák Zoltán: – Az első félidőben óriási egyéni hibákat vétettünk, és ezzel el is dőlt a mérkőzés.


BKV Előre – Tállya KSE1–0 (0–0)

Budapest, 100 néző. V.: Bana.

BKV Előre: Horváth G. – Kubó (Kiss D.), Girán, Szabó N., Forgács, Pokó, Ferkó (Ihos), Csanálosi, Busai, Tóth Sz., Gyurkó (Szabó Á.). Vezetőedző: Albert Flórián.

Tállya: Tarr – Tóth Sz., Nyitrai, Minczér, Kovács N., Kulcsár (Ondó), Balogh (Rostyslav), Varga K., Baranyi, Varga J. (Motkó), Bihari. Vezetőedző: Lasztóczi Péter.

G.: Busai. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Albert Flórián: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Nagyon szűk a keret, ezért a végére elfáradtunk testben, lélekben és fejben is. Gratulálok a csapatnak az őszi második helyezéshez.

Lasztóczi Péter: – A vereség ellenére gratulálok a csapatnak. Taktikailag tökéletes meccset játszottunk, egy hibánkat viszont könyörtelenül kihasználta az ellenfél. Sajnos ajtó-ablak helyzetből sem tudtunk betalálni. Ma nem érdemeltünk vereséget.


Hidasnémeti VSC – Törökszentmiklósi FC-Veteriner0–1 (0–1)

Hidasnémeti, 100 néző. V.: Valu.

Hidasnémeti VSC: Málik – Zagiev (Riznicsenkó), Czető (Tucsa), Molnár M., Menougong, Tóth K. (Szurdok), Varjas L., Tóth D., Szalóczy, Zsiga, Zavodni (Pogonyi). Vezetőedző: Jozef Majoros.

Törökszentmiklós: Berta – Bencze, Héder R. (Telinger), Baráth, Héder A., Pataki, Csúri (Balogh D.), Rimóczi (Perevuznik), Gusztafik, Szántó, Héjjas. Vezetőedző: Török László.

G.: Bencze. Jók: Molnár M., Zsiga, Varjas L., ill. az egész csapat.

Jozef Majoros: – Az elején nem koncentráltunk, és gólt kaptunk. Utána küzdöttünk, hajtottunk, hogy egyenlítsünk és nyerjünk, de ma nagyon sok helyzetet kihagytunk, és így ez nem sikerült.

Török László: – Megvan az első győzelmünk. A hazai csapat nagy erőket mozgósított azért, hogy ez ne így legyen. A játékkal nem vagyok elégedett, de megérdemelten nyertünk.


KolorCity-Kazincbarcika SC – Füzesgyarmati SK2–0 (1–0)

Kazincbarcika, 200 néző V.: Mencsik.

KolorCity-Kazincbarcika SC: Megyeri – Szemere, Nagy J., Vladul, Dvorschák, Székely, Süttő, Ádám (Lukács), Laczkó (Kálmán), Márton, Bartos (Kristófi). Vezetőedző: Varga Attila.

Füzesgyarmat: Ferenczi – Raducu, Szántó (Sundas), Oltean, Cigan (Szilágyi), Borbély, Popescu, Achim S., Lippai, Pataki, Hussein (Márkus). Vezetőedző: Szabados Tamás.

G.: Laczkó, Süttő (11-esből). Kiállítva: Oltean (88.). Jók: Dvorschák, Nagy J., Laczkó, Süttő, ill. Cigan, Popescu.

Varga Attila: – Nagyon nehéz dolgunk volt, az ellenfél defenzív játéka rányomta a bélyegét a mérkőzés színvonalára. Elismerésem a csapat szellemiségéért, de az igazság az, hogy túl sok lehetőséget pazaroltunk el. Az akciókat be kell fejezni egy ilyen mélyen védekező csapat ellen, mert egyébként kontrák lehetőségét ajándékozzuk a másik csapatnak. Többet kellett volna egy az egyezni, és a 16-oson belül jobb döntéseket kell hozni. Nagyon nehéz volt, de a mostani helyzetünkben az eredmény a legfontosabb.

Szabados Tamás: – Sokat hagytunk ebben a mérkőzésben is, egy-egy fegyelmezetlenségért kár, mert nehéz helyzetünkben nagyobb koncentrációval, fegyelmezettséggel akár pontot is szerezhettünk volna. Hálóőrünk jól védett.

(A borítóképen: A putnokiak otthon tartották a három pontot)


A további eredmények

  • Aqua-General Hajdúszoboszló – Békéscsaba 1912 Előre tartalék 4–0 (1–0)
  • Eger SE – Debreceni VSC tartalék 2–3 (1–2)
  • Kisvárda Master Good tartalék – Újpest FC tartalék 1–0 (0–0)
  • Debreceni EAC – Sényő-Carnifex FC 3–0 (0–0)
  • Jászberényi FC – Salgótarjáni BTC 0–0
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!