Sáfrány Péter

2021.11.04. 21:00

Öt napig volt láza és 39.5-ig kúszott a hőmérője

Már hírül adtuk, hogy kényszerű változások történtek a budapesti U23-as Európa-bajnokságon szereplő magyar cselgáncs válogatottban.

Az éremesélyes hiányzók között van a junior világbajnok 90 kilós Sáfrány Péter, a Miskolci VSC kiválósága és a közönség kedvence.

– Öt napig volt lázam, volt olyan, hogy 39.5 fokra kúszott fel és három takaró alatt is fáztam – felelte amikor állapota felől érdeklődtünk.

Sáfrány Péter és edzője, Bartha Ákos | Fotó: Ádám János

– Szerencsére nem koronavírus támadott meg! Köszönöm szépen az érdeklődést, már jobban, sőt megkockáztatom, már viszonylag jól vagyok, összeszedtem magam. Az égiek úgy akarták, hogy ezen a viadalon ne lépjek tatamira, így nem tehetek mást, mint azt, hogy a történteket elfogadom. Sajnálom, hogy így alakult, ugyanis a mezőnyből ítélve nagyot alakíthattam volna a kontinens bajnokságon. Amennyiben nem jön közbe semmi, úgy tervezem, hogy szombaton elutazom a fővárosba és szurkolni fogok a többieknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!