Kézilabda NB I/B

2021.11.23. 15:00

Nyertek a megye kézisei

A férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 9. fordulójának mérkőzéseit játszották.

Mezőkövesdi KC vs. Csépe Salgótarjáni SKC 32–28 (16–14)

Mezőkövesd, 120 néző. V.: Réti T., Szedmák M.

Mezőkövesdi KC: Nagy D. (1) – Jancsó N. (9), Boda (4), Csörgő K. (6), Dobi S. (2), Zelei (6), Szabó D. (3). Csere: Varga I. (k), Gyallai (-), Gulácsi (1). Edző: Drizner Péter.

Drizner Péter: – Gratulálok a csapatnak és köszönjük a közönség fergeteges biztatását, ez a győzelem csak így sikerülhetett. Nagy küzdelem volt, de végre nemcsak küzdöttünk, hanem győztünk is. Igyekszünk egy kicsit ennek a sikernek örülni, de rövidesen jön az újabb feladat. Békésen megpróbálunk rátenni még egy lapáttal.


Pick Szeged U21 vs. ÓAM-Ózdi KC 24–26 (11–15)

Szeged, 100 néző. V.: Bujdosó M., Horváth V.

ÓAM-Ózdi KC: Ulicsinyi – Ménfői (-), Kovács L. (3), Csépányi (-), Vad Zs. (2), Kovács P. (5), Tóth P. (4). Csere: Moscoso P. (k), Nyeste (2), Veres B. (2), Bárdos M. (2), Gál A. (4), Szepesi N. (2). Edző: Kocsis Csaba.

Kocsis Csaba: – Gratulálok a csapatnak! A játékosok nagyrészt betartották a taktikai utasítást, a kéréseimet, így egy jó csapat otthonában sikerült meglepetést okozni. Ez a két pont azért is nagy öröm számunkra, mert életben tartottuk a lehetőségét annak, hogy az alapszakasz végén a felsőházba jussunk. Ennek ellenére tisztában vagyunk azzal, hogy erre ezek után sem mi vagyunk a legesélyesebbek, de amíg matematikai esélyünk lesz rá, addig a mostanihoz hasonló harcosságot várok el mindenkitől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában