MEAFC-Miskolc vs. Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK

2021.11.20. 21:00

„Nem tudtuk megismételni azt a játékot, amit az elmúlt meccseken”

A férfi kosárlabda NB I/B, zöld csoport kilencedik fordulójának eredménye.

Fotó: Ádám János

MEAFC-Miskolc – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK

84–44 (24–8, 21–13, 25–9, 14–14)

Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 150 néző. V.: Csabai-Kaskötő, Pozsonyi, Gergely.

MEAFC-Miskolc: Szögi (10/6), Kozák M. (19/6), Tóth B. (16), Ragályi (8/3), Lajsz (2). Csere: Cseh (5), Pintér (18/12), Csák (2), Nyíri (2), Szicsák (2), Ungi (-). Vezetőedző: Váczi Péter.

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK: Frikker (2), Gerőcs (9/3), Molnár B. (-), Kovács Z. (4), Zmijarevic (2). Csere: Szilasi (6/6), Szabó N. (4), Asszú Áron (13), Asszú Ádám (4), Drizner (-). Vezetőedző: Siska János.

Váczi Péter: – Hiányzott a vendégcsapat „top” játékosa, Drahos Gábor, de ezt a meccset is meg kellett nyerni. Örülök annak, hogy mindenkit tudtunk játszatni, kaptak lehetőséget a játékosok. Ha ebből a győzelemből nem szerzünk önbizalmat és hátteret a lelkünknek, akkor tényleg probléma van... Sok sikert kívánunk a továbbiakban a Tiszaújvárosnak.

Siska János: – Gratulálok a Miskolcnak, nagyon jól játszott hazai pályán. Mi sajnos nem tudtuk megismételni azt a játékot, amit az elmúlt meccseken mutattunk. Ebben biztos benne van, hogy Drahos Gábor ma nem tudott játszani, és az is, hogy az új embert próbáljuk beépíteni a csapatba, és ez visszafogja a játékunkat. Sokat kell még dolgozni azon, hogy ez jobb legyen. Sok sikert a MEAFC-nak a bajnokság további részében.

(A borítóképen: Egyértelmű volt az egyetemisták sikere)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!