Kézilabda

2021.11.29. 21:00

„Nem játszottunk jól, több butaságot elkövettünk támadásban”

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 10. forduló

Orosházi FKSE-Tokai – ÓAM-Ózdi KC23–18 (11–10)

Orosháza, 150 néző. V.: Hajdu T., Halász A.

ÓAM-Ózdi KC: Moscoso – Bárdos M. (1), Kovács P. (4) Csépányi (-), Vad (-), Nyeste (3), Tóth P. (4). Csere: Veres B. (2), Kovács L. (2), Gál A. (1), Kerezsi (1). Edző: Kocsis Csaba.

Kocsis Csaba: – Nem játszottunk jól, több butaságot elkövettünk támadásban, védekezésben pedig nem tudtuk felvenni a hazaiak ritmusát. Sokkal dinamikusabbak, gyorsabbak voltak, ez nem a mi szintünk. Hat játékos hiányát nálunk erősebb csapat sem biztos, hogy elbírta volna. Nem érzem, hogy a küzdeni akarással probléma lett volna, inkább az okos játék és a higgadtság hiányzott ezen az estén. Nem csüggedünk, igyekszünk rendezni a sorokat, és bízunk benne, hogy a sérültek is hamarosan felépülnek, hogy a ki-ki meccseken nagyobb eséllyel tudjuk majd felvenni a harcot.


Optimum Solar-Békési FKC – Mezőkövesdi KC32–22 (15–13)

Békés, 150 néző. V.: Sándor Gy., Szabó B.

Mezőkövesdi KC: Nagy D. – Jancsó (8), Boda (1), Csörgő K. (6), Dobi (3), Zelei B. (-), Szabó D. (1). Csere: Pelyhe (kapus), Varga I. (kapus), Bakó (-), Gulácsi (1), Kátai (2), Dócs (-), Gyallai (-). Edző: Drizner Péter.

Drizner Péter: – Sajnáljuk az első félidőt, ebből a mérkőzésből ugyanis akkor lehetett volna többet kihozni. A fordulás után a Békés fokozatosan felőrölt minket, a végén így a fiatalok is több lehetőséghez jutottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!