Röplabda

2021.11.18. 17:00

„Nagyon bátran, jó szellemben kezdtük a mérkőzést”

Férfi Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó mérkőzés.

20200804 Miskolc fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország A MEAFC NB I-es férfi röplabda csapatának első nyári edzése az egyetemi körcsarnokban. képen: Bagó László vezetőedző

Forrás: ÉM

Fotó: Ádám János

Fino Kaposvár vs. MEAFC-Miskolc 3:0 (21, 18, 12)

Kaposvár, 100 néző. V.: Árpás, Mezei.

Fino Kaposvár: Iván G., Oussama, Ouyachi, Vasquez, Bögöly, Milovanovic. Csere: Bozóki (liberó), Iván B., Garchet, Sandoval, Kiss M., Fenyvesi. Vezetőedző: Ruben Wolochin.

MEAFC-Miskolc: Lipatov, Simkó, Csizmadia, Menchuk, Kozsla, Orosz. Csere: Karóczi (liberó). Vezetőedző: Bagó László.

Ruben Wolochin: – Az első szettet nem úgy kezdtük, ahogyan szerettük volna, de aztán játékba lendült a csapat. Mindenkinek lehetőséget tudtam adni, ez volt a cél. Örülök, hogy szettveszteség nélkül vettük ezt a párharcot, készülünk a további feladatainkra.

Bagó László: – Nagyon bátran, jó szellemben kezdtük a mérkőzést, az első szettben meg is szorongattuk a jóval esélyesebb Kaposvárt. Az első két játszmában ügyesen röplabdáztunk, a harmadikban azonban már alacsonyabb szinten volt a koncentráció, kisebb ellenállást tudtunk kifejteni, kijött a tudásbeli különbség. Ezt a formát kell átmenteni a bajnokságra, és akkor nem lehet problémánk.mi


Továbbjutott: a Fino Kaposvár, kettős győzelemmel, 6:0-s szettaránnyal.

(A borítóképen: Bagó László)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában