NB III.

2021.11.28. 17:11

„Megyünk tovább az utunkon”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 19. fordulója.

Fotó: Kozma István

Békéscsaba 1912 Előre tartalék – KolorCity Kazincbarcikai SC 3-3 (3-0)

Békéscsaba, 100 néző. V.: Sándor.

Békéscsaba: Winter – Kasik (Mágocsi), Sipaki, Styecz (Varga T.), Ilyés, Balog, Váradi, Oláh Á., Bónus, Szabó Zs. (Farkas Á.), Szabó Cs. Edző: Brlázs István Gábor.

Kazincbarcika: Megyeri – Szemere, Nagy J., Ur, Dvorschák, Székely, Süttő, Ádám, Laczkó, Márton (Vladul), Bartos (Kristófi). Vezetőedző: Varga Attila.

G.: Oláh, Styecz, Ilyés, ill. Ur, Szemere, Kristófi. Jók: Ilyés, Oláh Á., Váradi, Styecz, ill. Szemere, Ur, Kristófi.

Brlázs István Gábor: – Az első félidőben kimondottan harcosan és jól futballoztunk, egy nagyon jó ellenfél ellen. A második félidőben nem tudtuk tartani velük a lépést, és annak ellenére hogy biztos vagyok benne, hogy meg fogják nyerni a bajnokságot, úgy gondolom, hogy ma győzelmet érdemeltünk volna.

Varga Attila: – Inkább csalódottak vagyunk, mint bosszúsak, hiszen a második félidőben intenzíven játszottunk, és jól néztünk ki. Apró dolgok hiányoztak, jól játszottunk, de csak a második játékrészben. A mérkőzés elejétől jobbak kellett volna legyünk a támadóharmadban, de ezt a mostani első félidőt nehéz megmagyarázni. Jó lecke ez a mai számunkra! Boldog vagyok, hogy ilyen vert helyzetből ilyen meccset játszottunk a Békéscsaba ellen. Köszönöm a srácoknak, amit a pályán ma nyújtottak. Csapatként mentek fel a játéktérre, és megérdemelten szereztünk pontot.


Diósgyőri VTK tartalék – Jászberényi FC 2-3 (2-2)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Kovács T.

DVTK tartalék: Bánhegyi – Mrva, Szűcs K., Bartha (Molnár R.), Nagy Á. (Jónyer), Oláh B., Suljic, Karika (Girdán), Makrai, Tóth B., Csatári. Edző: Zsivoczky Gyula.

Jászberény: Bonica – Asztalos, Erdős, Palcsó, Nagy Sz. (Kurunczi), Aranyos, Sárossy, Szanyi, László K. (Lakatos), Koppermann, Szanku (Micsó). Edző: Németh Gyula.

G.: Karika, Makrai (11-esből), ill. Szanku, Erdős, Aranyos. Jók: senki, ill. Szanku, Erdős, Aranyos, Bonica.

Zsivoczky Gyula: – Végig domináltuk a mérkőzést, az ellenfél szórványos támadásai viszont rendre veszélyt jelentettek. Előrejátékban hatékonyak voltunk, védekezésben ugyanakkor kritikán aluli teljesítményt nyújtottunk. Sajnos ez most már hetek óta jellemző ránk, amit az sem magyaráz, hogy az elmúlt időszakban nagyon kis létszámmal tudtunk dolgozni. Ez nem menti fel a csapatot és természetesen a szakmai stábot sem. Sajnos a helyünkre kerültünk, leromboltunk mindent, amit eddig felépítettünk. Most kezdhetünk mindent elölről. Gratulálok a Jászberénynek a győzelemhez.

Németh Gyula: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de nagyon boldogok vagyunk, hogy győztünk Diósgyőrben. Harmadik éve vezetem a csapatot, ám itt rendre alaposan megszenvedünk. Most is kőkeményen meg kellett dolgozni a három pontért. Úgy érzem, ezúttal a szerencsésebb csapat mi voltunk. A fiúk maximálisan teljesítették, amit kértem tőlük, nem csak most, hanem az egész félszezonban. Lesz még egy tavaszról előrehozott meccsünk, tesszük a dolgunkat, a DVTK tartaléknak pedig további sok sikert kívánunk a folytatásra.


Törökszentmiklósi FC-Veteriner – Putnok FC 0-2 (0-1)

Törökszentmiklós, 100 néző. V.: Kakuk.

Törökszentmiklós: Berta – Bencze (Lakatos), Héder R., Baráth (Telinger), Héder A., Pataki, Kinyig (Balogh D.), Kiss Cs. (Perevuznik), Gusztafik, Szántó, Héjjas. Edző: Török László.

Putnok: Cserepka – Fülöp, Sághy, Nádimov, Nagy Zs., Katona (G. Bíró), Buda, Vajda, Dobrovolszki, Sramkó (laczkó), Juhos. Vezetőedző: Szala Ákos.

G.: Juhos, Nagy Zs. Jók: Berta, Pataki, Héder R., ill. az egész csapat.

Török László: – Mind a két oldalon meg voltak a lehetőségek, de a vendégek jobban kihasználták a helyzeteiket, ezért megérdemelten nyertek, gratulálok nekik.

Szala Ákos: – Tizenkét mezőnyjátékosunk volt a mai nap és ebből a létszámból is többen nem százszázalékos állapotban vállalták a játékot. Jól alkalmazkodtunk a pálya méreteihez, és egy igazi célfutballt mutattunk ma be. Büszke vagyok csapatom egész őszi szezonban mutatott mentalitására és játékára, remek emberek alkotják a csapatot, és a közösségünk ereje sok mindenen átsegít bennünket. Megyünk tovább az utunkon.


Tállya KSE – Kisvárda Master Good tartalék 2-0 (1-0)

Tállya, 100 néző. V.: Práth.

Tállya: Kosztyu – Ondó (Demkó), Tóth Sz. (Rostyslav), Nyitrai, Minczér, Kovács N. (Bucsák), Motkó, Kulcsár, Varga K., Baranyi, Bihari. Vezetőedző: Lasztóczi Péter.

Kisvárda tartalék: Németh M. – Avetisjan, Vass, Czérna (Helesh), Hej, Nagy M., Honchar (Szentes), Czene, Bíró (Bokor), Himics (Kiriukhin), Králik. Edző: Kocsis János.

G.: Ondó, Kovács N. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Lasztóczi Péter: – Először is jobbulást a Kisvárda betegeinek. Az idei év legjobb játékával nyertünk ma, teljesen megérdemelten. már a múlt héten is taktikailag jó futballt játszottak a fiúk, ma még sikerült rátenni egy lapáttal, és a valós, igazi tudását mutatta a csapat. Le a kalappal a csapat előtt!

Kocsis János: – A mérkőzés elején kihagytuk a helyzeteket, a hazaiak pedig az első igazi helyzetükből gólt szereztek. A második félidőben a kontráikkal hamarabb is eldönthették volna a találkozót. Egyértelműen felülmúltak bennünket, győzelmük teljesen megérdemelt.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Debreceni VSC tartalék 5-2 (3-2)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Horváth M.

Tiszaújváros: Herceg – Lehóczki, Géringer L., Gelsi, Tóth S. (Vitelki B.), Bartusz, Lőrincz P., Gottfried, Erős (Benke), Molnár M. (Bocsi), Nagy D. (Pap). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

DVSC tartalék: Ecsegi – Gellén (Kenderesi), Kovács R., Mező (Farkas), Sármány, Talpalló (Maruscsák), Kalafat, Balla, Lénárt, Füzfői (Fábián), Poór (Kovács G.). Edző: Szűcs János.

G.: Nagy D. (2 – egyet 11-esből), Erős, Pap, Bartusz, ill. Sármány, Talpalló. Jók: az egész csapat, ill. Kalafat, Balla, Kovács.

Vitelki Zoltán: – Nagyszerű teljesítményt nyújtott ma a csapat, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Csak annyi különbség volt a két félidő között, hogy az első félidőben több volt a hiba, de azt gondolom, hogy leginkább a második félidei játékunknak köszönhetően nagyon profi módon hozta le a csapat a meccset, olyan alapokkal rendelkezik a csapat, amit még tovább kell építenünk. Örülök, hogy ilyen jó csapata van Tiszaújvárosnak.

Szűcs János: – Mindenképpen csalódottság van bennünk, mert ebben a meccsben sokkal több volt, az első félidőben nagyon sok ziccert dolgozunk ki, több gólos előnnyel mehettünk volna a szünetre. Sajnos, a második félidőbe ez megbosszulta magát. Az ellenfél megszerezte a vezetést, mi kinyíltunk, próbáltunk gólt, gólokat rúgni, de a Tiszaújváros kontrákból magabiztossá tette a győzelmét. Nem érdemeltünk vereséget. További sok sikert a Tiszaújvárosnak.


Füzesgyarmati SK – Hidasnémeti VSC 3-3 (0-1)

Füzesgyarmat, 100 néző. V.: Borbás.

Füzesgyarmat: Ferenczi – Raducu, Sundas, Cigan (Szántó), Szilágyi (Bereczki), Márkus (Molnár), Borbély, Popescu, Achim S., Lippai, Pataki. Edző: Szabados Tamás.

Hidasnémeti: Málik – Zagiev, Molnár M. (Borai), Menougong (Szurdok), Tóth K., Varjas L., Tóth D. (Szalóczy), Riznicsenkó (Bogdan), Zsiga, Tucsa, Zavodni. Edző: Jozef Majoros.

G.: Cigan (2 – mindkettő 11-esből), Popescu, ill. Varjas L. (2), Menougong. Jók: Cigan, Popescu, Achim S., ill. Molnár M., Varjas L., Tucsa.

Boros Tibor szakmai igazgató: – A mai mérkőzés is mind játékban, mind forgatókönyvben hű tükörképe volt az elmúlt hónapokban lejátszott találkozóinknak. Remélem, nem csak én szégyellem magam, hogy mind a négy, jelenleg kieső helyen álló vetélytárs ellen csak döntetlenre voltunk képesek hazai pályán. Már nagyon várom a szezon végét, hogy rendezni tudjuk sorainkat.

Jozef Majoros: – Ma elvesztettünk két pontot. Jobban játszottunk, mint az ellenfél, sokkal több helyzetünk volt. Szomorúak vagyunk, mert az első félidőben vezettünk és a második elején egy perc alatt kaptunk két gólt. Utána visszajöttünk a meccsbe, aztán megint gólt kaptunk, ismét 11-esből, majd újra egyenlítettünk. A meccs végén még a helyzeteinkkel a magunk javára fordíthattuk volna a mérkőzést. Gratulálok a játékosoknak a mai teljesítményhez, további sok sikert a hazai csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!