PannErgy-Miskolci VLC

2021.11.27. 09:00

Hazai meccset játszik szombaton a miskolci élvonalbeli vízilabdacsapat

Hét közben a Metalcom Szentes vendégeként játszott bajnoki összecsapást a PannErgy-Miskolci VLC OB I.-es férfi vízilabdacsapata, amelynek szombaton 18 órától hazai környezetben, a Kemény Dénes Városi Sport­uszodában a Szolnoki Dózsa lesz az ellenfele.

Molnár István

20211030 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Pann Energy MVLC - UVSE Hunguest Hotels OB1 férfi vízilabda mérkőzés. képen: Biros Barnabás

Forrás: MW

Fotó: Kozma István

– Szentesen egy góllal, ­10–9-re nyertünk, de gyakorlatilag végig vezettünk – mondta Kis István, a miskolciak vezetőedzője. – A mérkőzés elejétől fogva csapatként működtünk, koncentráltan, fegyelmezetten pólóztunk. Bizonyos szakaszokban lehetett volna arra is esélyünk, hogy akár három találattal is ellépjünk, ez nem sikerült egy-két hiba miatt, de összességében nem panaszkodhatom a mutatott teljesítményre. Arra legfőképpen, hogy ezúttal 70 százalékos volt az előnykihasználásunk, ami egy kiváló szám. A fórok belövését minden edzésen gyakoroljuk, úgy tűnik, most nagyobb volt a játékosok önbizalma. A Szolnokról tudjuk, hogy milyen játékerőt képvisel, a második helyen áll a táblázaton, azonban ha hozzuk a szerdai formánkat, azt a hozzáállást, akaratot, és csapatszellemet, akkor játszhatunk velük is egy jó találkozót. Valamint tudunk készülni az évből még hátralévő három meccs­re, amelyeken inkább van, lehet esélyünk a győzelemre. Sélley-Rausher továbbra sem lesz, betegség miatt, míg Tő­zsér kézsérülést szenvedett, helyükön két utánpótlás játékos, Molnár Balázs és Fülöp Botond kap szerepet.

Újra jótékonykodnak

Bachner András szakmai igazgató az Északnak elmondta, csatlakoztak a „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő kampányhoz. A karitatív akció kedvezményezettje ezúttal a Regőczi István Alapítvány. A szervezet missziója, hogy személyre szabott gondoskodást biztosítson a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt gyermekeknek.

– Klubunk a korábbi évekhez hasonlóan az ünnepek közeledtével az idén is jótékonysági cselekedettel próbál segíteni a rászorulókon. A sorra kerülő két hazai mérkőzésen a nézők adományait gyűjtjük össze, és árverésre bocsátjuk két ismert OB I.-es játékosunk dedikált sapkáját és az élvonalbeli csapatunk tagjai által aláírt labdát. Ezenkívül a játékosaink, a klub vezetőinek és alkalmazottainak adománya képezi majd azt az összeget, amelyet december 15-ig átutalunk a Regőczi István Alapítvány javára. A mostani mérkőzésen a bejáratnál elhelyezett gyűjtődobozba várjuk a szurkolók adományait – nyilatkozta Bachner András.

(A borítóképen: Biros és csapattársai szombaton hazai környezetben játszanak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!