Labdarúgás: női NB I.

2021.11.16. 09:00

„Az első és a második félidőben is ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek”

Női labdarúgó NB I., 11. forduló.

Fotó: Ádám János

Diósgyőri VTK vs. Haladás-Viktória FC 2–2 (0–1)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Valu.

DVTK: Böröcz – Somogyi, Jáhn, Ónodi, Boros, Lovász (Palama), Geréd (Sain), Mikó (Barker), Sandu (Voila), Krisztin, Bradic (Balázs). Edző: Bém Gábor.

Haladás-Viktória FC: Bíró – Németh A., Balogh, Gődér, Kovács V., Urbán, Szil (Herczeg), Sweatman (Kiss-Lantos), Vladulescu, Bódai (Nagy D.), Koprena (Varró). Edző: Székely Tibor.

Gólszerző: Bradic, Krisztin, ill. Koprena, Vladulescu.

Jók: Barker, Voila, Bradic, Krisztin, ill. Urbán, Kiss-Lantos, Vladulescu, Koprena.

Bém Gábor: – Az első és a második félidőben is ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek. Hasonló volt a forgatókönyv, mint Szombathelyen, ahol a hazaiak a

90. percben tudtak egyenlíteni. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk győzni, mert a második játékrészre feljavult a támadójátékunk, és sokat tettünk a győzelemért. A korábbi sérült és beteg játékosaink lassan újra százszázalékos állapotban lesznek, de egyelőre még nem kockáztattuk meg, hogy mindannyian kezdőként lépjenek pályára.

Székely Tibor: – Az első félidőben jól futballoztunk, sokat birtokoltuk a labdát, mindig akadt üres játékosunk. Helyzetkialakításban is ellenfelünk fölé nőttünk, lőttünk egy szép gólt, és még szerezhettünk volna kettőt. Szünet után is jól futballoztunk, de a hazaiak jól cseréltek, ezáltal felgyorsult a játékuk, és elkerülhető gólokkal ugyan, de megfordították az eredményt. Mi is váltottunk, beállt két fiatal, Kiss-Lantos és Varró, velük megpróbáltuk gyorsabbá, lendületesebbé tenni futballunkat – bevált, és kiegyenlítettünk. Megérdemeltük a döntetlent, sőt ha helyzeteinket kihasználjuk, nyerhettünk is volna.

(A borítóképen: Pontosztozkodással zártak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!