Megyei I.

2021.11.21. 19:57

„Amatőr csapat vagyunk, a játékosainknak szombaton is dolgozniuk kell”

A labdarúgó megyei I. osztály tizenötödik fordulójában hét meccset rendeztek meg a hétvégén.

Molnár Dávid

Fotó: Bujdos Tibor

Bánhorváti – Encs 0–3 (0–1)

Bánhorváti, 100 néző. V.: Farkas Zs.

Bánhorváti SE: Molnár M. – Kismarton (Bodó), Fejes, Magyar (Henez), Kazvinszki, Válint (Zsigrai), Kovács P., Lukács, Hallgató, Lovasi (Madarász), Ignácz (Kónya).Edző: Mátyás József.

Encs: Furik – Horváth B. (Gergely A.), Varga M., Király (Leskó), Péter I., Bodnár (Rakaczki), Vígh, Ferenci, Molnár J. (Varga A.), Pecsenye, Balog B. Edző: Pachinger János.

G.: Molnár J. (2), Horváth B. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: nincs.

Mátyás József: – Ezek is mi voltunk. Ilyen egyéni és csapat teljesítménnyel nem lehet pontot szerezni, ezért a teljesítményért szégyellem magam a csapat helyett. Jövő héten javítunk. Nyugodj békében Varga Gabi bácsi.

Pachinger János: – Gratulálok a csapatnak. A koncentráltan, nagy akarással, és jól fociztunk. Megérdemeltük ezt a győzelemét.


Aszaló – Edelény 0–1 (0–1)

Aszaló SE, 50 néző. V.: Vinter.

Aszaló: Kiss B. – Tóth B., Figeczki, Bodnár, Lázi, Erdélyi (Balog B.), Ganyi G. (Kiss E.), Meczkó, Ádám A., Szőcs, Gaál (Ganyi Á.). Edző: Hanyecz Béla.

Edelény: Ihász – Jancsurák, Gáll B., Nadanicsek J., Juhász B., Fűzi, Hegedűs, Horváth B. (Rákos), Kovács G., Nadanicsek P., Bodnár D. Edző: Sándor Zsolt.

G.: Bodnár D. Kiállítva: Tóth B. (57.). Jók: Meczkó, Szőcs, ill. az egész csapat. Ifi: 0–4.

Hanyecz Béla: – Küzdelmes mérkőzésen több okból eredően nem alakult ki folyamatos játék. A vendégek egy jól kivitelezett pontrúgása három pontot ért. A játékvezetésről leginkább nem mondok semmit.

Sándor Zsolt: – Nehezen sikerült megszerezni a három pontot, de a helyzetünkben a lényeg, hogy sikerült. Sajnos tudtuk, hogy a körülmények nem a megyei I. szinthez megfelelőek, nem csalódtunk, többit inkább hagyjuk, mert sokan az ellenfélből megharagszanak rám.


Sajóbábony – Mezőkeresztes 3–1 (2–1)

Sajóbábony, 50 néző. V.: Tóth I T.

Sajóbábony: Gergely R. (Nagy Á.) – Tóth T., Turcsik (Rontó), Oláh (Kecskés), Németh B., Titkó, Tóth I., Németh D., Horváth Z., Lakatos, Sebők. Elnök: Hronyecz Norbert.

Mezőkeresztes: Kertész V. – Nagy Á., Gondos, Csirmaz, Burka (Tóth A.), Sebestyén, Vámosi (Bacsik), Borók, Tekse, Molnár M., Gáspár M. (Takács B.). Edző: Kertész Péter

G.: Titkó (2), Németh D., ill. Molnár M. Jók: az egész csapat, ill. Molnár M., Burka, Vámosi. Ifi: nincs.

Hronyecz Norbert: – Érthetetlenül állunk az ellenfél edzőjének nyilatkozata előtt, sajnos mi amatőr csapat vagyunk, így a játékosainknak szombaton is dolgozniuk kell, ezért a 11 órás kezdés kivitelezhetetlen lett volna. A mérkőzésről annyit, hogy a játék képe és a helyzetek alapján megérdemelt győzelmet arattunk, győzelmünkhöz egy percig sem fért kétség. A sérült játékosnak mielőbbi gyógyulást kívánunk, és további sportsikereket.

Kertész Péter: – Örülök, hogy megúsztuk egy sérülttel a mérkőzést. Számomra érthetetlen a játékvezető ténykedése, alkalmatlan kézben tartani ilyen mérkőzést. Bár a kezdőkörből nehéz is. Köszönjük a Sajóbábony „korrektségét” ígérem, megpróbáljuk viszonozni. Ezektől eltekintve megérdemelten nyertek, nem bírtuk el a hiányzókat.


MVSC-Miskolc – Alsózsolca 6–0 (4–0)

Miskolc, 100 néző. V.: Dédesi.

MVSC-Miskolc: Péter G. – Fodor P., Kövér, Subert A. (Sebestyén D.), Nagy Z. (Figeczki), Tasi, Bódi (Ujj), Potyka (Szabó D.), Kele (Tóth T.), Kovács B. (Sztankovics), Polényi. Edző: Jordán András.

Alsózsolca: Lövey – Vadász, Csattos (Soltész B.), Lippai (Aggod), Bóna, Makónyi, Tamás G., Remeczki (Erdei-Nagy), Szajky, Kis-Orosz M., Horváth Sz. Edző: Varacskai István.

G.: Potyka (2), Bódi, Kele, Makónyi (öngól), Sztankovics. Jók: Tasi (a mezőny legjobbja ), és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 4–2.

Jordán András: – Megvolt a tervünk a labda elleni játékra, amit úgy gondolom, hogy tökéletesen megoldottunk. A támadás építésünk gördülékeny volt, szép gólokat szerezve hoztuk a tizedik győzelmünket.

Varacskai István: – Osztálykülönbség volt a két csapat között. Megérdemelt hazai győzelem.


Borsodnádasd – Emőd 0–1 (0–0)

Borsodnádasd, 100 néző. V.: Sántha.

Borsodnádasd: Gál – Ambrus B., Danyi, Csák (Gyárfás), Halász (Biró), Obbágy (Lélek), Agócs (Tóth M.), Csoma (Győri), Papp D., Török, Szemere. Edző: Gyárfás Gábor.

Emőd: Bánhegyi – Varga K., Nagy D., Petruska, Németh Cs., Jakab, Dorogi, Bodnár Z. (Nagy S.), Eperjesi, Balogh B. (Rémiás), Fekete. Edző: Vass László.

G.: Rémiás. Kiállítva: Nagy S. (93.). Jók: Ambrus B., Szemere, Csák, Danyi, ill. az egész csapat. Ifi: 3–1.

Gyárfás Gábor: – Az óraállítással túl nagy lett nálunk a sötétség, valakinek ideje lenne felkapcsoltatnia a villanyt. Őszinte részvétünket fejezzük ki Juhász Csabának és családjának.

Vass László: – Nehéz mérkőzésen, értékes három pontot szereztünk.


Bőcs – Felsőzsolca 2–6 (1–2)

Bőcs, 100 néző. V.: Belicza.

Bőcs: Varga Á. – Kramcsák, Lukács A., Irhás, Orosz (Lakatos R.), Lakatos L., Szabó I. (Péter G.), Matesz, Nyircsák, Bicskey (Lakatos Sz.), Titkó. Edző: Zsiga Gyula.

Felsőzsolca: Giák – Kupcsik (Hankó), Moroncsik, Lippai, Mikola, Dávid F. (Kovács Sz.), Varga L., Molnár D. (Proczner), Cendom, Dlehány (Szakáczki), Varga B. Edző: Tóth Rajmund.

G.: Szabó I., Lukács A., ill. Dávid F. (2), Varga L. (2), Moroncsik, Hankó. Jók: Varga Á., Szabó I., Lukács A., Kramcsák, ill. az egész csapat. Ifi: nincs.

Zsiga Gyula: – Gratulálok a vendégeknek, rövid időre visszajöttünk a meccsbe, sőt még vezethettünk is volna. A végére, könnyű gólokat engedtünk a Felsőzsolcának, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Gulyás Dénes csapatvezető: – Az első félidőben nagyobb arányban is vezethettünk volna, de nem koncentrátunk kellőképpen. A hazaiak lelkes játékukkal egyenlítettek, de a végére sikerült a fölényünket gólokra váltani, és magabiztos győzelmet arattunk. További sok sikert kívánunk a bőcsi csapatnak, nem a tabellán elfoglalt helyen kellene lenniük.


Mezőkövesd tartalék – Gesztely 1–2 (0–1)

Mezőkövesd, 40 néző. V.: Nagy F.

Mezőkövesd tartalék: Ryabenko – Bacsó, Giber, Sipos (Lekli), Porkoláb Botond (Budai G.), Új-Nagy B., Lénárt P. (Tóth O.), Csábi, Porkoláb Bence, Csomós, Juhász V. Edző: Hevesi Tamás.

Gesztely: Szegő – Lőrincz B., Sikur, Majdanics, Mészáros Gy., Gantner, Bakos, Berta I., Szabó B., Erdélyi (Bacsó), Horváth S. Edző: Simon Imre.

G.: Giber, ill. Sikur, Erdélyi. Jók: Porkoláb Bence, Csábi, Új-Nagy B., Tóth O., ill. az egész csapat. Ifi: nincs.

Hevesi Tamás: – Az első félidőben az ellenfél uralta a mérkőzést, és dominált. Próbáltunk félidőben taktikát, szerkezetet is váltani a csere után. Ez a váltás jól sikerült, az ellenfél fölé nőttünk, nem volt a vendégeknek momentuma. Ennek ellenére odaajándékoztunk egy gólt nekik. Ezen a mérkőzésen is kijött a felnőtt futball, és az utánpótlás közötti nagy különbség. Fel kell nőnünk a felnőtt futballhoz.

Simon Imre: – Az első félidőben sikerült sok helyzetet kialakítani, amiből sajnos csak egyet tudtunk kihasználni. A második félidő kiegyenlítetté vált, de ennek ellenére sikerült megszerezni a győzelmet, amihez gratulálunk a csapatnak.


A Cigánd – Mezőcsát találkozó betegségek miatt elmaradt. Az Edelény-Borsodszer – Mezőkövesd Zsóry FC tartalék mérkőzés december 4-én játsszák.

(A borítóképen: A Sajóbábony otthon legyőzte a Mezőkeresztest)


A megyei I. osztály állása

  • Cigánd SE 14 11 – 3 43-14 33
  • Gesztelyi FC 15 9 4 2 40-18 31
  • MVSC-Miskolc 15 10 – 5 41-31 30
  • BTE Felsőzsolca 15 9 3 3 41-21 30
  • Bánhorváti 15 8 2 5 28-27 26
  • Encs VSC 15 7 2 6 25-19 23
  • Mezőkövesd tartalék 14 6 3 5 38-21 21
  • Edelény-Borsodszer 14 6 2 6 24-33 20
  • Mezőkeresztes VSE 15 5 5 5 23-29 20
  • BSK Alsózsolca 15 5 4 6 25-34 19
  • Borsodnádasdi LASE 15 4 4 7 21-34 16
  • Emődi ÁIDSE 15 4 3 8 24-31 15
  • Aszaló SE 15 4 – 11 19-51 12
  • Bőcs KSC 15 2 4 9 29-40 10
  • KKFC Mezőcsát* 14 1 2 11 12-33 3
  • *2 büntetőpont levonva

     

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!