Superfight Series Hungary

2021.10.14. 19:00

Vibrálni szeretne

Az az elsődleges cél, hogy az ő kezét emeljék a magasba a mérkőzés végén.

Kolodzey Tamás

Fotó: DVTK

Superfight Series Hungary elnevezéssel tartanak szuperharcot Székesfehérvárott október 16-án. A program keretében ringbe lép Spéth Norbert, a DVTK harcosa, aki Igor Ljubcsenko ellen vívja az est fő mérkőzését.

– A célom természetesen a győzelem megszerzése – felelte a szirmabesenyői sport­ember a Prémium Média kérdésére, majd hozzátette: – Az a prioritás, hogy felemeljék a kezem, ha pedig összejönne a kiütés, az már extra dobás lenne részemről.

A diósgyőriek Európa-bajnoki címet és vébéezüstöt is nyert muay thai versenyzője ellenfeléről elmondta:

– Ukrán riválisomat már több világversenyen láttam küzdeni. Igaz, többnyire egy súlycsoporttal alattam bunyózott, de így is jól ismerem. Jómagam nem szoktam túlgondolni a felkészülésemet, videózni sem szeretek. A kulcskérdés, hogy jobb- vagy balkezes a következő ellenfelem. Tudom, hogy Ljubcsenkónak van némi magassági és ütőtávbeli fölénye, ezt figyelembe veszem, és keresztirányú mozgással fogok vibrálni előtte.

A két klasszis 65 kilóban méri össze az erejét. Spéth Norbert számára azért is lesz különleges a mérkőzés, mert 2015 óta itthon először lép a kötelek közé.

(A borítóképen: Győzelemre készül a DVTK sportolója)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!