NB III.

2021.10.17. 15:16

Négyet lőtt a DVTK tartalék a Tállyának

Zsinórban a harmadik mérkőzését nyerte meg az NB III-as labdarúgó bajnokságban a DVTK tartalék csapata. A piros-fehérek vasárnap délelőtt a Tállya ellen bizonyultak jobbnak.

Fotó: Vajda János

DVTK tartalék vs. Tállya KSE 4-0 (2-0)

DVTK edzőközpont, 200 néző. V.: Práth D.

DVTK tartalék: Bánhegyi – Ivánka, Mrva, Oláh B., Nagy Á. – Csatári (Illés B.)., Tóth B., Kispál (Rostás) – Molnár R. (Holló P.), Girdán (Jónyer), Korbély (Bartha). Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Rubish (Kulcsár H.), Demkó B. (Minczér), Nyitrai D., Mezőssy (Ondó), Motkó, Varga K., Szegedi B. (Balogh G.), Bihari, Kovács N. Vezetőedző: Lasztóczki Péter.

Gólszerző: Csatári (2), Korbély, Girdán.

Jók: Csatári, Korbély, Tóth B., Girdán, ill. senki.

Zsivoczky Gyula: – Maximálisan elégedett vagyok a mutatott játékkal és természetesen az eredménnyel is. Ez is egy fontos győzelem volt számunkra, amit magabiztos teljesítménnyel szereztünk meg. A játék minden elemében felülmúltuk a Tállyát. Agresszíven, előre védekeztünk, a labdaszerzések után pedig gyorsan építettük a támadásainkat, és hatékonyak voltunk a befejezéseknél is. Ha viszont a koncentrációnk tovább javul, akkor az ilyen mérkőzéseket még nagyobb különbséggel meg lehet majd nyerni. Szép siker volt, de gyorsan le kell zárni ezt a napot, mert szerdán újabb fontos feladat vár ránk.

Lasztóczi Péter: – Nem játszottunk jól. Tudtuk, hogy a Diósgyőr mit fog csinálni, többször megnéztük őket. Taktikai szempontból meg is szerveztük a játékunkat, ebből viszont nem láttunk semmit. Minden tekintetben jobb volt a hazai csapat. Az átmenetekben, védekezésben, harcosságban is felülmúltak bennünket, ezért megérdemelték a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!