Kosárlabda: NB I/B

2021.10.15. 12:00

„Nagyon szeretnénk megszerezni az első győzelmünket”

Férfi kosárlabda NB I/B, Zöld csoport, 4. forduló.

MEAFC-Miskolc vs. Elite Basket (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, péntek, 17.30)

Váczi Péter, a MEAFC-Miskolc edzője: – Tavaly a két csapat még a Piros csoportban találkozott egymással, ahonnan azonban kéz a kézben búcsúztak, érkeztek a Zöld csoportba. Kielemeztük őket, nehéz meccsre számítok, de hazai pályán tőlünk csakis a győzelem elfogadható. Alapvetően jó százalékkal dobják a távoliakat, limitálnunk kellene ezen kísérleteiket, illetve nagyon oda kell tennünk magunkat a lepattanócsatában, mert magasabb szerkezetűek, mint mi vagyunk. A keretünkből Lippai műtét után van, februárban kezdhet el újra mozogni, az, hogy játsszon, még nagyon messze van.


Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK vs. Soproni MAFC 1860 KA (Tiszaújváros, sportcentrum, péntek, 18.00)

Siska János, a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK edzője: – Nagyon szeretnénk megszerezni az első győzelmünket, bár a héten betegségek miatt nem volt a legideálisabb a felkészülésünk. Csak akkor tudunk győzni a soproniak ellen, ha mind védekezésben, mind támadásban kontroll alatt tudjuk őket tartani. Nem lesz elég az, hogy egy vagy két negyeden keresztül nyújtunk jó játékot, 40 percen keresztül kell majd koncentrálni. A csapat keményen, sokat, jól edz, azonban jó lenne ennek az eredményét a mérkőzésen látni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!