Kézilabda: NB I/B

2021.10.16. 14:00

„Mindent elkövetünk azért, hogy sikerélménnyel zárjuk a szombati hatvan percet”

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 5. forduló.

Csépe Salgótarjáni SKC vs. ÓAM-Ózdi KC (Salgótarján, szombat, 18.00)

Kocsis Csaba, az ÓAM-Ózdi KC edzője: „Az elmúlt két hétben sikerült elvégeznünk azt a munkát, amit erre az időszakra terveztünk. Természetesen ennek az etapnak a második felében már célzottan a Salgótarján elleni mérkőzésre készültünk. Egyértelmű, hogy a győzelemben gondolkodunk, aminek a megszerzése egyáltalán nem lesz egyszerű feladat. Problémáink vannak, hiszen a két pontot úgy kellene begyűjtenünk, hogy három kulcsjátékosunkra ezúttal nem számíthatunk. Az ellenfél jó passzban van, a táblázaton és a sportformát tekintve is előttünk jár. Ettől függetlenül mindent elkövetünk azért, hogy sikerélménnyel zárjuk a szombati hatvan percet.”


Mezőkövesdi KC vs. Orosházi FK SE-Tokai (Mezőkövesd, szombat, 18.00)

Drizner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: „Nem a legjobb előjelekkel várjuk a következő bajnoki fellépést, mert betegségek és apróbb sérülések miatt az elmúlt héten nem tudtuk a tervezett munkát elvégezni. Most már valamivel jobban nézünk ki, de őszintén be kell vallani, hogy voltunk már jobb állapotban. Az Orosháza nehéz sorsolással kezdett, aztán otthon jött nekik egy betli, amire senki nem számított. Tudjuk, hogy nekik is vannak problémáik, de erős ellenfélre számítunk, akik ellen nehéz dolgunk lesz. Természetesen nagyon szeretnénk a két pontot megszerezni, de ehhez jobb kapusteljesítményre lesz szükség. Ugyanakkor a szélsőinket is jobban kell megjátszanunk, valamint átlövésgólokra is szükségünk lesz, ennek ugyanis az elmúlt időszakban híján voltunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!