Kézilabda NB I/B.

2021.10.24. 15:00

„Minden héten nem lehet élet-halál meccset játszani”

A férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 6. fordulójának mérkőzése lesz vasárnap.

Marosréti Ervin

ÓAM-Ózdi KC vs. Mezőkövesdi KC

Ózd, vasárnap, 18.00

Kocsis Csaba, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Ha azt mondanám, hogy most az életünkért küzdünk, az úgy hangozna, mintha eddig nem tettünk volna meg mindent a sikerért. Ettől függetlenül nyilván van bennünk egy kis nyomasztó érzés azzal kapcsolatban, hogy végre már a mi oldalunkra billenjen el a hajrában az a bizonyos egy gól. A két csapat jelenlegi helyezése inkább a keretek mélységének, mintsem minőségének köszönhető, azt gondolom, hogy az a csapat fogja megnyerni a meccset, amelynél tovább tart ki a vékony jég.

Drizner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: – Minden héten nem lehet élet-halál meccset játszani, mert akkor idegösszeomlást kap az ember. Természetesen nagyon fontos az ózdi vendégjáték, hiszen jelen állás szerint ennek a találkozónak az eredményét magunkkal visszük a rájátszásba is. Ózdon mindig nehéz nyerni, most sem vár könnyű feladat ránk, nekünk azonban az a leglényegesebb, hogy a belső dolgainkat rendezzük, és a fejlődés útjára lépjünk. A hazai pálya az ellenfelünk mellett szól, de a nehéz szituációkban többször volt arra példa, hogy jön a jó teljesítmény. Ebben bízom, még akkor is, ha a keretünk közel sem teljes, és ősszel már nem is lesz az.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!