Sportinfrastruktúra

2021.10.20. 08:00

Kosárlabda: belépés az új létesítménybe

Csütörtökön délelőtt tartják a diósgyőri sportcsarnok avatóünnepségét.

Berecz Csaba

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Este 18 óra 30 perctől pedig női kosárlabda-Európa-kupa csoportmérkőzést rendeznek ugyanitt. A diósgyőri stadion mögött található létesítményben a DVTK csapata az orosz Nika Syktyvkar együttesét fogadja az F csoport 2. fordulójának keretében. Erre a találkozóra és a most vasárnap, vagyis október 24-én 17.30-tól szintén itt sorra kerülő DVTK – TFSE bajnokira, amelyet a női kosárlabda NB I. 6. fordulója keretében rendeznek meg, nézők is beléphetnek.

Fontos tudnivalók

Azok tudnak jelen lenni az új csarnokban ezeken a mérkőzéseken, akik éves bérletet váltanak 10 ezer forintért, online módon a jegymester.hu internetes oldalon vagy fizikailag a DVTK Shopban (ma és holnap 12 óra és 18 óra között). Fontos tudnivaló, hogy a 18 év felettiek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a létesítménybe, a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány (személyi, útlevél, jogosítvány) felmutatásával (a 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is jelen lehetnek a bérletes felnőttekkel).

Az új diósgyőri sportcsarnokban büfék is működnek, de ezekben készpénzes fizetésre nincs lehetőség. Az autóval érkezők parkolni a diósgyőri stadion déli és keleti oldalán tudnak.

A DVTK által tesztmérkőzéseknek nevezett két tétmeccs után a tervek szerint az új csarnok harmadik kosárlabda-összecsapása, a november 3-án 18.30-kor az Európa-kupa csoportkörének 4. fordulójában sorra kerülő DVTK – Ludovika FCSM-Csata meccs lesz a hivatalos megnyitó. Ezen már az is jelen lehet, aki nem vesz bérletet, hanem csak jegyvásárlásban gondolkodik. A belépők értékesítése a jövő héten hétfőn kezdődik, 1500 és 1000 forintba kerülnek majd biléták, attól függően, hogy melyik szektorba szólnak (6 éves kor alatt ingyenes a belépés, de az ezen korosztályba tartozó gyerekek számára regisztrációs jegyet kell váltani a pénztárban), és a „jegyeseknek” is kell rendelkezniük védettségi igazolvánnyal.

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!