Kosárlabda: NB I/B

2021.10.22. 19:00

„Kíváncsian várjuk, hogy ebben az összetételben mire leszünk képesek”

Férfi NB I/B, Zöld csoport, 5. forduló

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC vs. MEAFC-Miskolc (Győr, péntek, 19.00)

Váczi Péter, a MEAFC edzője: – Szeretnénk már idegenben is győzelmet szerezni azok után, hogy két eddigi, házon kívüli fellépésünket, a Kecskemét és az Újpest ellen egyaránt elveszítettük. Sehol sem könnyű sikert elérni, de a célok eléréséhez nem elég csak hazai pályán jól teljesíteni. Éppen ezért Győrben cél a győzelem, a házigazdához új edző érkezett, egy jól összerakott, hajtós, fiatal, lendületes társasággal találkozunk.

Újpest-MT vs. Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK (Budapest, vasárnap, 17.00)

Siska János, a Phoenix vezetőedzője: – Az Újpest a tavalyi szezonban harcban volt a Piros csoportba való feljutásért, nem sikerült neki, azonban az idén még nagyobb esélye van erre. Jó erőkből állnak, és igazából a rosszabb kezdés után most kezdenek formába lendülni. Három vereséget követően az előző fordulóban mi is győztünk, ezért végre jó hangulatban tudtunk készülni a héten. Lehet esélyünk idegenben is, de ehhez negyvenpercnyi koncentrációra lesz, lenne szükség.


Női NB I/B, Piros csoport, 5. forduló

Kanizsai Vadmacskák SE vs. Diósgyőri VTK U23 (Nagykanizsa, péntek, 16.00)

Ábrahám Márta, a Diósgyőri VTK U23 edzője: – A Kanizsa gyengült a tavalyi évhez képest, ugyanis a tehetsége, Baa Dominika eligazolt a TF-be, és mivel az ő játéka meghatározó volt, az idén egy picit más Vadmacskákra lehet számítani. A kanizsaiak vegyes kerettel szoktak kiállni, vannak idősebb és fiatal játékosaik egyaránt, és utóbbiak többségében van potenciál. Mindig nehéz ellenük játszani, részben a hosszú út miatt, és most nekünk azért is, mert hiányos, fiatalított kerettel kel útra csapatunk. Azért, mert junioregyüttesünknek is bajnokija lesz pénteken. Kíváncsian várjuk, hogy ebben az összetételben mire leszünk képesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!