NB III

2021.10.31. 20:54

„Egy rutinos, minden hájjal megkent csapat ellen játszottunk”

Megrendezték a hétvégén a labdarúgó NB III, keleti csoport, tizenötödik fordulójának mérkőzéseit.

Fotó: Kozma István

Tállya KSE – Putnok FC 1-2 (1-1)

Tállya, 100 néző. V.: Farkas.

Tállya: Tarr – Tóth Sz., Rostyslav (Demkó), Nyitrai, Minczér, Motkó (Ondó), Szegedi (Balogh G.), Varga J. (Baranyi), Bihari, Csávás (Kulcsár H.), Kovács N. Vezetőedző: Lasztóczi Péter.

Putnok FC: Cserepka – Buda, Sághy, Takács (G. Bíró), Madarász (Laczkó), Katona, Szics, Vajda (Nagy Zs.), Dobrovolszki, Juhos (Kis G.), Fülöp. Vezetőedző: Szala Ákos.

G.: Kovács N., ill. Vajda, Nagy Zs. Jók: az egész csapat, ill. Sághy, Dobrovolszki, Fülöp.

Lasztóczi Péter: – Maximális gratuláció a csapatnak, mert aki tudja a héten történteket, s látta a mérkőzést, az pontosan tudja, miről beszélek. Nem véletlenül szerettünk volna halasztani, hiszen betegen játszó játékosaink egészségét kockáztattuk, a cserék is betegen-sérülten játszottak, de nem volt más választásunk. Azonban így is az idény legjobb játékát produkálva maradtunk érdemtelenül alul.

Szala Ákos: – A mai nap inkább a párharcok domináltak, nem elsősorban a futball. Úgy gondolom, hogy egy döntelenszagú mérkőzésen a mai napon a maximumot kihozta magából a csapat. További sok sikert a Tállyának.


AG Hajdúszoboszló – Termálfürdő FC Tiszaújváros 0-3 (0-2)

Hajdúszoboszló, 200 néző. V.: Muhari.

AG Hajdúszoboszló: Mészáros – Balogh K. (Lévi), Kónya, Máté (Drobina), Lukács (Domonkos), Szathmári, Szabó L. (Kis Sz.), Bódis (Éles), Vincze, Barnucz, Dobi. Vezetőedző: Csillag László.

Tiszaújváros: Herceg – Gelsi, Pap (Vitelki B.), Bussy, Tóth S. (Géringer L.), Bartusz, Lőrincz, Gottfried, Vasiljevic, Molnár M., Nagy D. (Benke). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

G.: Gottfried (2), Pap. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Csillag László: – Nagyon elfogytunk a bajnokság vége felé sajnos. Betegen vállalták többen a játékot. A pálya talaját jobban kihasználva, több kontrából nyertek a vendégek. Gratulálok nekik.

Vitelki Zoltán: – Minden úgy történt, ahogy megbeszéltük, ahogy készültünk. Küzdenünk kellett a pálya talajával, célfutballt kellett játszanunk és ezt a csapat maximálisan meg is töltötte tartalommal. Magabiztos győzelmet arattunk, egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk. Gratulálok a játékosoknak és a stábnak!


Sényő-Carnifex FC – Hidasnémeti VSC 3-0 (2-0)

Sényő, 200 néző. V.: Leél-Őssy.

Sényő: Nagy M. – Klepács, Szilvási, Fabu, Kalocsai (Jócsák), Farkas, Schmidt, Páll (Toldi), Tóth M. (Vámos), Kapacina V. (Barta), Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Hidasnémeti: Málik – Zagiev, Homonnay, Molnár M., Menougong, Tóth D. (Pogonyi), Szalóczy, Zavodni (Szurdok), Varjas L., Riznicsenkó (Borai), Bogdan. Vezetőedző: Jozef Majoros.

G.: Kapacina V. 2 (egyet 11-esből), Vámos M. Jók: az egész csapat, ill. Menougong.

Imrő László: – A végeredmény ellenére nem volt könnyű mérkőzés. Bár az is igaz, hogy a csapat nem nagyon engedett semmilyen lehetőséget ellenfelünknek. Játékunk ugyan néha még akadozott, de valamelyest javult az elmúlt hétvégéhez képest. A mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyertünk.

Jozef Majoros: – Megint könnyű gólokat adtunk az ellenfélnek. A két 16-os között egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai csapatnak, de a fontos dolgok a 16-oson belül dőlnek el, mind a két oldalt.


Füzesgyarmati SK – Diósgyőri VTK tartalék 1-0 (1-0)

Füzesgyarmat, 150 néző. V.: Kakuk.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Achim Á., Oltean, Borbély, Bereczki (Szántó), Popescu, Achim S., Lippai, Pataki, Hussein (Márkus). Vezetőedző: Szabados Tamás.

Diósgyőri VTK tartalék: Bánhegyi – Csáki, Mrva, Csatári (Karika), Tóth B., Jónyer, Korbély, Nagy Á. (Bartha), Suljic, Magyar L., Girdán (Molnár R.). Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

G.: Borbély. Jók: Bereczki, Popescu, Achim Á., Achim S. ill. Magyar, Mrva, Bánhegyi, Tóth B.

Szabados Tamás: – Létszámhiány miatt vérzivataros időket élünk, ezért összességében elégedettek lehetünk. Több hiányzója volt a vendégcsapatnak, de úgy gondolom, magas szakmai nívót képviseltek. Tudtunk rájuk nyomást gyakorolni, nem igazán volt lehetőségük, nekünk akadt öt-hat ziccerünk, ha ez alapján nézzük a végeredményt, akkor az reális.

Zsivoczky Gyula: – Ellentétes félidőket játszottunk ezen a mérkőzésen. Egy rutinos, minden hájjal megkent csapat ellen játszottunk, egy figyelmetlenségünket kihasználták az első félidőben, de nagy átütőerőt nem éreztem a játékukban. Tudtuk, hogy a második félidőben fáradtabbak lesznek, mert szerdán játszottak, komoly nyomást helyeztünk ellenfelünkre, próbáltuk felépíteni a játékunkat, a Füzesgyarmat ekkor már csak kontrákból volt veszélyes. Mindent megpróbáltunk, de a támadózónában a mai napon nem volt átütőerő a csapatban. Gyors felépülést kívánunk a stáb nevében Nagy Ákosnak.


KolorCity-Kazincbarcikai SC – Eger SE 3-1 (1-1)

Kazincbarcika, 300 néző. V.: Tóth T.

KBSC: Fila – Szemere, Szabó B., Ur, Dvorschák, Süttő, Ádám, Laczkó (Heil), Márton, Bartos (Kovács D.), Schildkraut (Vladul). Vezetőedző: Varga Attila.

Eger SE: Ivicevic – Hadnagy, Antal (Pataki), Pölöskei, Nagy-Kolozsvári, Debreceni, Csifó, Juhász, Katona, Zimányi, Tóth Á. Vezetőedző: Labancz Róbert.

G.: Vladul (2), Szabó B., ill. Tóth Á. Jók: Süttő, Szabó B., Ádám, Vladul, ill. Zimányi, Tóth Á.

Varga Attila: – Nehézkes mérkőzés volt a mai, de tudtuk, hogy ilyen lesz. Örülök a csapat teljesítményének, az eredménynek főleg. Tizenkét nap alatt ez volt az ötödik mérkőzésünk, és több játékos is végigjátszotta mindegyiket. A második félidei teljesítményünkkel egyértelműen jobbak voltunk, s így megnyertük ezt a találkozót. A csapat hozzáállásának örülök, a játék nem volt a legfényesebb, de az eredmény szempontjából boldog vagyok, gratulálok a csapat egész heti munkájához.

Labancz Róbert: – Egy jó erőkből álló ellenféllel játszottunk, amelyik a bajnoki címért küzd. Sajnos sok sebből vérzünk, ennek ellenére a játékosok próbáltak mindent megtenni a pályán annak érdekében, hogy megnehezítsük az ellenfél dolgát. Talán egy egygólos vereség jobban mutatta volna a játék képét, de a végén kaptunk még egy gólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában