Kézilabda

2021.10.25. 17:00

„A a végén ezúttal mi húztuk a rövidebbet”

Fotó: Tóth Balázs

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 6. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Mezőkövesdi KC 26–25 (11–13)

Ózd, 150 néző. V.: Sándor L., Szikszay Cs.

ÓAM-Ózdi KC: Ulicsinyi – Ménfői (3), Kovács P. (6), Veres B. (3), Vad Zs. (2), Kovács L. (5), Tóth P. (1). Csere: Moscoso (k), Csépányi (-), Száva (3), Gál A. (3), Nagy A. (-), Szepesi N. (-), Kerezsi (-). Edző: Kocsis Csaba.

Mezőkövesdi KC: Nagy D. – Jancsó N. (6), Kátai R. (3), Csörgő K. (8), Dobi (3), Gulácsi (3), Gyallai (-). Csere: Varga I. (k), Rosta B. (-), Boda T. (-), Zelei (2). Edző: Drizner Péter.

Kocsis Csaba: – Az első félidőben rossz felfogásban játszottunk, ez alapján nem érdemeltünk győzelmet. A fordulás után azonban sokat tettünk azért, hogy két ponttal zárjuk ezt az estét. Ez a mérkőzés ugyanúgy lehetett volna egy gól az ellenfél javára, mint ahogyan korábban mi is győzhettünk volna. A nagyon fiatal csapatunk számára azonban minden találkozó komoly tanulási folyamat, bízunk benne, hogy ez a siker lendületet ad a folytatásra nézve. Gratulálok a csapatnak és természetesen a Mezőkövesdnek is.

Drizner Péter: – Az első félidőben kezünkben volt a mérkőzés, de a hajrát háromgólos vezetésnél elrontottunk. Emiatt egy ilyen ki ki meccs lett belőle, és a végén ezúttal mi húztuk a rövidebbet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában