Kézilabda: NB I/B

2021.09.17. 21:30

Vesztes borsodi bajnokik

A férfi kézilabda NB I/B 2. fordulójában a Mezőkövesdi KC és az ÓAM-Ózdi KC is pénteken játszotta le soros bajnokiját. A borsodi csapatok nem tudtak pontot szerezni: az MKC Vecsésen maradt alul, az ózdiak pedig hazai pályán a Békéstől kaptak ki.

Fotó: Marosréti Ervin

Keleti csoport, 2. forduló

Vecsési SE vs. Mezőkövesdi KC 28-25 (15-11)

Üllő, 150 néző. V.: Nagy F., Túróczi J.

Mezőkövesdi KC: Varga I. – Jancsó N. (8), Kátai R. (1), Csörgő (7), Dobi (2), Boda (3), Sárosi (1). Csere: Nagy D. (k), Zelei (1), Nyitrai (-), Gulácsi (2), Szabó D. (-). Vezetőedző: Drizner Péter.

Drizner Péter: – Ennyi kihagyott helyzettel nem lehet idegenben mérkőzést nyerni. A második félidőben jól küzdöttünk, visszajöttünk, később azonban ismét meginogtunk. Nagyon sajnálom, mert több volt ebben a találkozóban.


ÓAM-Ózdi KC vs. Optimum Solar – Békési FKC 24-29 (10-13)

Ózd, 100 néző. V.: Sándor Gy., Szabó B.

ÓAM-Ózdi KC: Ulicsinyi – Ménfői (3), Nagy A. (5), Veres B. (6), Szepesi N. (4), Nyeste B. (2), Tóth P. (-). Csere: Moscoso (k), Gál A. (2), Vad Zs (-), Kovács P. (1), Száva M. (1). Edző: Kocsis Csaba.

Kocsis Csaba: – A hét folyamán nem éreztem, hogy ilyen nehézkesen alakul ez a mérkőzés. Sokat hibáztunk, a Békés pedig élni tudott a lehetőséggel. Meg kell találni ennek a teljesítménynek az okait. Természetesen a vereség miatt csüggedünk, de hosszú még a bajnokság úgyhogy dolgozunk tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!