felkészülési mérkőzés

2021.09.06. 13:00

Utolsó hazai felkészülési mérkőzését szombaton játszotta a DVTK Jegesmedvék

Utolsó hazai felkészülési mérkőzését szombaton este játszotta a diósgyőriek Erste ligás együttese.

Fotó: Kozma István

Sérülés miatt Galajda, Galanisz és Vojtkó nem szerepelhetett, viszont az utánpótlásból Károly Róbert a keretben volt ezúttal. Az osztrák profi ligában szereplő vendégek nagyon megizzadtak a minimális arányú sikerért, az utolsó huszonöt másodpercben a piros-fehérek emberelőnyben a kapusukat is levitték, hat mezőnyjátékosuk azonban nem tudta egálra hozni a meccset a négy vendéghokis ellen.

DVTK Jegesmedvék vs. Hydro Fehérvár AV19 1–2 (0–1, 0–1, 1–0)

Miskolci, 500 néző. V.: Németh M., Korbuly (Mokrai, Pálkövi).

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) – Szirányi, Mattyasovszky, Hyvarinen, Miskolczi 1, Lövei – Kiss R., Hadobás, Walker (1), Doetzle, Ritó – Wehrs, Szilágyi, Szabad, Pecsét, Mihalik – Farkas O., Károly R., Farkas M. Vezetőedző: Tokaji Viktor.

Hydro Fehérvár AV19: Kornakker (Tirronen) – Nilsson 1 (1), Atkinson, Hári, Erdély Cs. 1 (1), Kuralt (2) – Cambell, Horváth M., Shaw, Terbócs, Petan – Fournier, Szabó D., Jacobs, Mihály Á., Magosi – Németh K., Szabó B., Dobmayer, Rétfalvi, Ambrus G. Vezetőedző: Kevin Constantine.

(A borítóképen: A Fehérvár [fehérben] egy góllal nyert)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!