INBA (Nemzetközi Naturál Testépítő Szövetség)

2021.09.12. 09:00

Újra testépítőverseny a körcsarnokban

Hozzávetőlegesen 150-200 indulót várnak a szervezők a novemberi eseményre.

Molnár István

2019 és 2020 után idén is megrendezik a naturál testépítőversenyt Miskolcon, mégpedig az Egyetemi Körcsarnokban, november 12–13-án. Az eseményről szeptember 9-én tartottak sajtótájékoztatót – a névadó partner M1 Fitness edzőteremben – a szervezők, Fabók Viktor, illetve Török Richárd. Hozzátették: mintegy 150-200 versenyző részvételével számolnak a különböző korosztályokban, a legfiatalabb testépítő 18, míg a legidősebb 50 esztendős lesz. Azt is hangsúlyozták, hogy a megméretés tisztaságát úgy igyekeznek megőrizni, hogy szúrópróbaszerűen poligráfos vizsgálatot végeznek majd.

A november 13-i esti program igazi kuriózumnak számít majd, hiszen egy show-műsor keretein belül olyan meghívott versenyzők (férfi testépítés, férfi klasszikus testépítés, férfi physique, bikini fitnesz, illetve női sport modell kategória bajnokai) mérettethetik meg magukat a különleges, egyedi díjazásokért, akik már nyertek kategóriát az INBA szövetségnél. Elhangzott, hogy a helyszín, a színpad Las Vegast, az amerikai város hangulatát fogja idézni.

Tombolával várják

– Az M1 Fitness Miskolc edzőtermet Mádi Tamás – a koncepció megálmodója – úgy tervezte meg, hogy az odalátogatók az edzőterem különböző helyiségeit bejárva egy kilencállomásos világ körüli utazáson is részt vehessenek, miközben edzenek és kikapcsolódnak is egyben. Mi, szervezők úgy gondoltuk, hogy ezt a sikeres koncepciót visszük tovább az eseményben, ahol a nézőket és versenyzőket elrepítjük a kalandok és csillogás városába – nyilatkozta Török Richárd.

Az esemény főbírája Estók Endre, az INBA (Nemzetközi Naturál Testépítő Szövetség) magyarországi elnöke lesz. A helyszínre kilátogató nézőket tombolával várják majd a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!