NB III.

2021.09.06. 07:30

„Büszke vagyok a csapatra, mert három nap alatt hat pontot szereztünk”

Labdarúgás: NB III. Keleti csoport, 6. forduló.

Diósgyőri VTK tartalék – AG Hajdúszoboszló 0–2 (0–1)

Diósgyőr, 150 néző. V.: Leél-Őssy.

Diósgyőri VTK tartalék: Domonkos – Mrva, Ivánka, Jurek (Holló), Tóth B., Molnár R. (Bartha), Jónyer (Illés), Korbély (Girdán), Nagy Á., Oláh B., Kispál. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

AG Hajdúszoboszló: Mészáros D. – Balogh, Kis Sz. (Szabó L.), Lénárt, Fenyőfalvi (Éles), Máté, Csiki, Bódis (Szatmári), Vincze Á., Barnucz (Sütő), Lukács (Drobina). Edző: Csillag László.

G.: Máté (2).

Kiállítva: Oláh B. (80.), ill. Lénárt (81.).

Jók: Nagy Á., Kispál, Tóth B., ill. Máté (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Az egész mérkőzésen magas letámadást terveztünk és meg is valósítottuk, sok labdát szereztünk a középső zónában, de az előrejátékunkban nem volt meg a minőség. Ellenfelünk az első félidőben egy felesleges fault után szabadrúgásból előnyt szerzett. A játék itt kiegyenlített volt, a második félidőben még agresszívabban játszottuk a letámadást. Végig domináltunk, de a kapu előtt a legnagyobb helyzeteket is kihagytuk, ellenfelünk pedig egy kontratámadás végén ismét gólt szerzett. Összességében nem érdemeltünk vereséget, de ahogy Kisvárdának volt egy Lucasa, Hajdúszoboszlónak volt egy Mátéja, aki két gólt szerzett a semmiből. Szükségünk van nem sok, de egy pár rutinos, tapasztalt, minőségi játékosra, aki akár a védekezésben vagy támadásban jó döntéseket tud hozni a kiélezett szituációkban, ezek döntik el a mérkőzések sorsát.

Csillag László: – Azt kaptuk a mérkőzésen, amire számítottunk, egy harcos, fiatal csapatot, amely úgy látom, jó úton halad. A mi csapatunkat tekintve volt egy kis közjáték a meccs előtt, lesérült az egyik játékosunk, már itt bele kellett nyúlni az összeállításba, így a végére majdnem elfogytunk, de úgy gondolom, egy kiélezett mérkőzésen kihasználtuk a lehetőségeinket, a végjátékban hamarabb le tudtuk volna zárni a mérkőzést, mert volt két ziccerünk. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a mai mérkőzést.


Putnok FC – Kisvárda MG tartalék 1–2 (0–1)

Putnok, 100 néző. V.: Horváth M.

Putnok FC: Cserepka – G. Bíró, Sághy, Nádimov (Madarász), Kis G. (Hadházi), Buda (Juhos), Vajda, Laczkó (Nagy Zs.), Dobrovolszki, Engel, Sramkó (Katona). Edző: Szala Ákos.

Kisvárda MG tartalék: Németh M. – Králik (Kirjuhin), Kravcsenko, Vass O., Sikorszki, Hej, Szőr, Himics, Adu (Bíró R.), Camaj, Bokor M. (Simon M.). Edző: Kocsis János.

G.: Juhos, ill. Camaj, Simon M.

Jók: Cserepka, Engel, Madarász, ill. Németh M. (a mezőny legjobbja), és az egész csapat.

Szala Ákos: – Megint a szokásos forgatókönyv: megkaptuk az ellenfél edzőjétől, hogy ilyen jó csapattal még nem találkoztak az évben, de ez most már kezd egy kicsit unalmassá válni... A második félidőben felborult a pálya, nagy nehezen egyenlítettünk is, majd a semmiből ismét vezetést szerzett a vendégcsapat. Ki kell emelnem a csereként pályára lépett játékosokat, sokat tettek ma hozzá, mi sajnos nem kaptunk az NB I.-ből játékosokat.

Kocsis János: – A szerdaihoz képest nagyon sokat változott a játékunk, a mai nap rengeteg pozitívumot hozott. A csapatban három-négy 16-17 éves játékos volt, és éppen az egyik 16 éves rúgta a győztes gólt. Dicséretet érdemelnek az első csapattól visszakapott játékosok is, a hozzáállásukért és a mutatott játékukért.


Hidasnémeti VSC – Eger SE 4–1 (1–0)

Hidasnémeti, 250 néző. V.: Sándor Cs.

Hidasnémeti VSC: Málik – Zagiev, Pogonyi (Szalóczy), Molnár M., Menou­gong, Tóth K., Czető (Szurdok), Tóth D., Varjas L., Riznicsenkó (Homonnay), Bogdán (Kukta). Megbízott edző: Török András.

Eger SE: Ivicevic – Hadnagy (Tóth Á.), Farkas K., Vajda Á. (Kacsó), Pölöskei (Antal), Nagy-Kolozsvári, Pál Sz., Debreceni, Juhász, Hegedűs, Zimányi Á. Edző: Labancz Róbert.

G.: Menougong (11-esből), Szurdok, Bogdán, Tóth D., ill. Zimányi Á.

Kiállítva: Pál Sz. (68.).

Jók: Tóth D. (a mezőny legjobbja), és az egész csapat, ill. senki.

Török András: – Büszke vagyok a csapatra, mert három nap alatt hat pontot szereztünk. Azt gondolom, ez minden osztályban jó teljesítmény. Aminek külön örülök, hogy lelkesedésben és mentálisan a vendégcsapat fölé nőttünk. Úgy érzem, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Labancz Róbert: – A hazai csapat megmutatta, mi az a minimumszint, ami az NB III.-ban elvárható küzdeni tudásból.


Törökszentmiklósi FC-Veteriner – Termálfürdő FC Tiszaújváros 2–4 (2–2)

Törökszentmiklós, 150 néző. V.: Gál.

Törökszentmiklósi FC-Veteriner: Haris – Perevuznik, Bence (Héjjas), Baráth, Héder (Koromi), Pataki, Gyomai, Csúri, Lakatos K., Rimóczi (Szántó), Gusztafik. Edző: Török László.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herceg – Bocsi, Mahalek, Géringer L. (Kundrák), Gelsi (Bartusz), Pap (Benke), Bussy, Vitelki B. (Gottfried), Lőrincz, Vasiljevic, Nagy D. (Molnár M.). Edző: Vitelki Zoltán.

G.: Pataki, Rimóczi, ill. Pap (2), Nagy D. (2).

Jók: senki, ill. Mahalek, Pap, Nagy D., Bartusz, Lőrincz.

Török László: – Ez a csapat még nincs azon a szinten, hogy kétgólos előnyt megtartson, az ellenfél viszont van olyan szinten, hogy a hibáinkat kihasználja. Szünet után rosszul jöttünk ki, a játékunk szervezetlenné vált.

Vitelki Zoltán: – Nem kezdtük jól a meccset. Ha egy csapat még a félidő előtt kétgólos hátrányt egalizál, az nagyon nagy mentális erőt mutat. Ezt ma igazolta a csapat. A legfontosabb a győzelem, minden mást kielemezünk a következő héten.


Salgótarjáni BTC – KolorCity-Kazincbarcika SC 0–3 (0–1)

Salgótarján, 200 néző. V.: Veizer.

Salgótarjáni BTC: Szalay – Constantino, Orosházi, Nemes, Rédei, Sárközi (Skulka), Bartók (Bata), Tarlósi (Nagy M.), Sike (Novák), Boros (Bánfalvi), Gazdag. Edző: Lakatos Béla.

KolorCity-Kazinbarcika SC: Megyeri – Szemere (Székely), Nagy J. (Heil), Dvorschák, Süttő, Ádám, Kovács D. (Bartos), Laczkó (Vladul), Ur, Márton, Schildkraut (Kristófi). Edző: Varga Attila.

G.: Kovács D., Márton, Ádám.

Kiállítva: Szalay (66.).

Jók: Orosházi, Sárközi, ill. Süttő, Kovács D., Dvorschák, Ur.

Lakatos Béla: – Az első félidőnk rendben volt, úgy érzem, vezetnünk kellett volna, egy jogos 11-es szerintünk elmaradt a javunkra, de nem bújhatunk e mögé. Pontrúgásból megkaptuk a góljainkat, 0–1-es állásnál, a kiállítás után megpecsételődött a sorsunk, és elúszott a mérkőzés.

Varga Attila: – Az eredményt nézve magabiztos győzelmet arattunk, de az első félidővel el kell hogy számoljon a csapat, mert veszélyes dolgot csináltunk. Rossz felfogásban, túl magabiztosan léptünk fel, amit orvosoltam a félidőben. A szemléletváltozás meghozta a kívánt eredményt, a második játékrész így magabiztos volt.


Tállya KSE – Tiszafüredi VSE 1–0 (0–0)

Tállya, 150 néző. V.: Mencsik.

Tállya KSE: Kosztyu – Ondó (Varga J.), Tóth Sz., Rostyslav, Nyitrai, Minczér, Kovács N., Kulcsár (Motkó), Varga K., Szegedi (Mezőssy), Csávás (Baranyi). Edző: Lasztóczi Péter.

Tiszafüredi VSE: Somogyi – Fehér, Háda, Barzsó, Kalóz, Harsányi, Mácsai (Tóth N.), Nagy O., Vincze, Barna V. (Kertész), Barna B. (Tomola). Edző: Dorcsák Zoltán.

G.: Kovács N.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Lasztóczi Péter: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Egy ki-ki mérkőzést nyertünk meg megérdemelten, amit a szívünknek és az akaratunknak köszönhetünk. Ez a győzelem nagyon nagy gátat törhet át. Őszinte részvétünk a Tóth családnak.

Dorcsák Zoltán: – Katasztrofális volt az első félidőnk, ekkor büntetőt is hibáztunk. A második félidőben jöttek a helyzetek, a fáradó Tállya ellen, de sajnos a gólt megint mi kaptuk. Gratulálok a hazaiaknak.


A további eredmények:

Újpest FC tartalék – Debreceni VSC tartalék 1–3 (0–3)

Debreceni EAC – Füzesgyarmati SK 2–1 (1–0)

Jászberényi FC – BKV Előre 1–3 (1–2)

Sényő-Carnifex FC – Békéscsaba 1912 Előre tartalék 4–3 (0–2)


A bajnokság állása

1. BKV Előre 6 6 – – 20-3 18

2. Debreceni EAC 6 5 1 – 18-3 16

3. KC-Kazincbarcika SC 6 5 1 – 17-2 16

4. Termálfürdő FC Tiszaújváros 6 4 2 – 14-5 14

5. AG-Hajdúszoboszló 6 4 2 – 10-5 14

6. Kisvárda MG tartalék 6 4 1 1 15-7 13

7. Jászberényi FC 6 3 1 2 12-9 10

8. Eger SE 6 3 – 3 10-9 9

9. Békéscsaba 1912 Előre tartalék 6 2 2 2 19-13 8

10. Újpest FC tartalék 6 2 1 3 8-11 7

11. Sényő-Carnifex FC 6 2 1 3 9-13 7

12. Hidasnémeti VSC-Polgári 6 2 1 3 9-19 7

13. Füzesgyarmati SK 6 1 3 2 7-7 6

14. Putnok FC 6 1 2 3 5-5 5

15. Debreceni VSC tartalék 6 1 2 3 9-13 5

16. Tiszafüredi VSE 6 1 1 4 6-10 4

17. Diósgyőri VTK tartalék 6 1 1 4 5-15 4

18. Tállya KSE 6 1 1 4 2-14 4

19. Salgótarjáni BTC 6 – 1 5 2-16 1

20. Törökszentmiklósi FC 6 – – 6 3-21 0

(A borítóképen: Putnokon a vendégcsapat [pirosban] diadalmaskodott)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában