Megyei I

2021.08.22. 20:11

„Egy jó csapat ellen győzelmet érdemeltünk volna”

A megyei I. osztály 2. fordulóját rendezték meg vasárnap.

Emődi – Gesztely 1-1 (0-0)

Emőd, 100 néző. V.: Rendek.

Emőd: Bánhegyi – Boszák, Németh, Eperjesi, Rémiás (Nagy S.), Jakab Sz., Varga K., Bodnár Z. (Petruska L.), Jakab D., Fekete, Máté (Petruska G.). Edző: Vass László.

Gesztely: Szegő – Sikur, Tóth M. (Gantner), Mészáros, Bakos (Lőrincz), Szabó B., Majdanics, Berta, Horváth S. (Erdélyi), Bóta, Bogyó. Edző: Simon Imre.

G.: Máté, ill. Sikur. Jók: az egész csapat, ill. Mészáros, Majdanics, Szabó, Sikur, Szegő. Ifi: 1-3.

Vass László: – Egy jó csapat ellen győzelmet érdemeltünk volna. Sajnos a győztes találatot nem tudtuk bevinni. Gratulálok a csapatnak.

Simon Imre: – A mai mérkőzésen tompán és pontatlanul játszottunk. Csupán az utolsó 20 perc volt elfogadható, de ez kevés volt a győzelemhez.


Borsodnádasd – Edelény 0-0.

Borsodnádasd, 200 néző. V.: Dédesi.

Borsodnádasd: Gál – Török (Győri), Szemere, Nagy D., Sóskúti (Obbágy), Danyi (Csoma), Csák, Halász (Tóth M.), Agócs (Bíró), Papp, Ficzere. Edző: Gyárfás Gábor.

Edelény: Ihász – Jancsurák, Gáll, Nadanicsek (Loj), Tóth N., Mészáros, Juhász (Rákos), Füzi, Hegedüs, Kovács G., Bodnár D. Edző: Sándor Zsolt.

Jók: Csák, Papp, Török, ill. az egész csapat. Ifi: 2-6.

Gyárfás Gábor: – Nagyon akartuk a győzelmet, sokat is tettünk érte, de meg kell elégednünk az egy ponttal. Baj nincs. Jövő héten újra megpróbáljuk megszerezni az első hazai győzelmünket.

Sándor Zsolt: – Küzdelmes, taktikus mérkőzésen mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, de azt gondolom igazságos eredmény született.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában