NB III.

2021.08.16. 12:00

„A második félidő alapján legalább öt góllal kellett volna nyernünk”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 3. fordulója.

Aqua-General Hajdúszoboszló – Tállya KSE 2–1 (1–0)

Hajdúszoboszló, 150 néző. V.: Valu.

Hajdúszoboszló: Mészáros D. – Balogh K., Kis Sz. (Karacs), Lénárt, Fenyőfalvi (Szathmári), Máté, Csiki, Moga, Bódis (Kónya), Vincze Á. (Barnucz), Dobi. Vezetőedző: Csillag László.

­Tállya KSE: Kosztyu – Tóth Sz., Bihari, Minczér, Kovács N., Mezőssy (Ondó), Motkó (Baranyi), Kulcsár H., Varga K. (Varga J.), Szegedi, Csávás (Balogh G.). Vezetőedző: Lasztóczi Péter.

G.: Máté (11-esből), Karacs, ill. Kovács N. Kiállítva: Minczér (65.).

Jók: az egész csapat, ill. Kulcsár H., Kovács N., Szegedi, Bihari, Kosztyu.

Csillag László: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, úgy gondolom, hogy a csapat kitett magáért. Jól kezdtük a meccset, és az első félidőben megvoltak a lehetőségeink, amiből végső soron sikerült is egy minimális előnyt kovácsolnunk. A szünetben a csapat az öltözőben maradt, a Tállya ránk jött, kapufát fejelt, és ki is egyenlített. A végén azonban szép játékkal, Karacs révén sikerült még egyszer betalálnunk. Ugyan megvolt a lehetőség a 3–1-re is, de összességében elégedett vagyok.

Lasztóczi Péter: – Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez, ugyanakkor gratulálok a saját csapatomnak is, mert 8 nap alatt 3 mérkőzést amatőrcsapatként lejátszani, ilyen rekkenő hőségben, komoly teljesítmény. Az első félidőt éppen ezért tudatosan adtuk fel, a másodikra játékrendszert váltottunk, sikerült is egyenlítenünk, illetve voltak szép helyzeteink is, amiket sajnos nem sikerült gólra váltanunk. A jogtalan kiállítás megpecsételte a sorsunkat, a hazai gól után pedig már nem tudtunk kellőképpen váltani.


KolorCity Kazincbarcika SC – Újpest FC tartalék 1–1 (1–0)

Kazincbarcika, 300 néző. V.: Takács Á.

KBSC: Fila – Szemere, Ur, Nagy J., Szabó B. (Kovács D.), Székely, Süttő, Ádám (Vladul), Laczkó (Bartos), Márton, Schildkraut (Kálmán). Vezetőedző: Varga Attila.

Újpest tartalék: Tomori – Eckl, Szabó B., Benyó, Szűcs Á. (Hajdi), Varga Gy., Kenyeres, Radosevic (Horváth B.), Nagy Zs. (Nagy R.), Lukáts, Stieber A. Vezetőedző: Mundi Viktor.

G.: Ádám, ill. Varga Gy.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Varga Attila: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, nem tudom mi történt utána. Bár nagyon meleg volt, ez nem lehet kifogás. A második félidő alapján legalább öt góllal kellett volna nyernünk. A futball megbosszulta önmagát, a 90. percben gólt kaptunk, velem az élen szégyellje magát az egész csapat.

Mundi Viktor: – Két ellentétes félidőt láttunk. A játékszituációkat nem jól oldottuk meg, az ellenfél megérdemelten vezetett. A második félidőhöz szeretnék gratulálni Varga Attilának, jól cserélt, azokkal stabilabbak lettek. Sok ziccerük volt, amikkel kivégezhettek volna minket, de a végén egy megpattanó labdával sikerült egyenlíteni. Szerencsénk volt...


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Sényő Carnifex FC 3–1 (1–1)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Bálint.

Tiszaújváros: Herceg – Bocsi (Molnár M.), Mahalek, Géringer L., Gelsi (Nagy D.), Vitelki B. (Pap), Bartusz, Lőrincz P., Gottfried (Benke), Vasiljevic, Gönczi (Tóth S.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Sényő: Nagy M. – Klepács, Szilvári, Fabu (Bodó), Toldi, Farkas M. (Schmidt), Lakatos I. L. (Fenyőfalvi), Tóth M. (Barta), Kapacina, Vámos (Lakatos II. L.), Orosz. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

G.: Bartusz (2), Gottfried, ill. Toldi.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Vitelki Zoltán: – Az elsődleges cél természetesen a győzelem volt, de most ezt sikerült tartalommal, jó játékkal is megtölteni. Jó volt látni, ahogy élvezték a játékosok a meccset. Megyünk tovább, holnaptól már a következő mérkőzésre készülünk.

Imrő László: – A mai napon akaratban, lelkesedésben és természetesen játékban is felülmúlt minket a hazai csapat, amihez természetesen gratulálunk nekik.


Kisvárda Master Good tartalék – Diósgyőri VTK tartalék 5–1 (2–0)

Kisvárda, 300 néző. V.: Tóth T.

Kisvárda: Odincov – Avetisjan (Bíró R.), Czérna (Bokor), Sikorszki, Szőr, Starosta (Himics), Honchar (Simon), Czene, Lucas (Kiriukin), Králik, Ötvös. Vezetőedző: Kocsis János.

DVTK: Domonkos – Mrva, Ivánka, Csatári, Molnár R. (Bencsik), Jónyer (Csáki), Korbély (Girdán), Zsemlye (Zsiga), Nagy Á., Bernáth (Holló), Oláh. Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula.

G.: Lucas (3, egyet 11-esből), Simon, Králik, ill. Girdán.

Jók: Lucas, ill. senki.

Kocsis János: – A mérkőzés iramára a nagy meleg rányomta a bélyegét, és mind két csapat próbált kicsit kivárásra játszani. A félidőben több lehetőségünk is volt, talán ha jobban sáfárkodunk a lehetőségeinkkel, már akkor eldönthettük volna a mérkőzést. A harmadik gól után könnyelműek voltunk, szépített is a Diósgyőr, a negyedik gól viszont végleg eldöntötte a mérkőzést. Összességében megérdemelten nyertünk.

Zsivoczky-Pandel Gyula: – A mezőnyben a Kisvárda igazából egy kellemes ellenfél volt, nem támadt le, a labdakihozatalainkat meg tudtuk csinálni, egészen az ellenfél 30-35 méteréig eljutva, de ott megállt a tudomány. Azt látni kell, hogy bajban vagyunk, össze kell fognunk. Az elmúlt időszakban rengeteg gólt kaptunk, az edzőmérkőzéseken és a bajnoki mérkőzéseken egyaránt. A védekezésünk sincs rendben, támadójátékunk pedig jelen pillanatban nem létezik... Ahhoz, hogy visszatérjünk a tavalyi formánkhoz, minőségibb játékra van szükségünk, ami a kétes szituációkban jó döntést és gólokat eredményez. A Kisvárdának volt egy Lucasa, lőtt 3 gólt, el is döntötte a mérkőzést. Egy biztos, változások szükségesek, hogy a játék minden elemében javuljunk. Teljesen megérdemelt a Kisvárda győzelme, gratulálok nekik!


Debreceni EAC – Hidasnémeti VSC 7–0 (2–0)

Debrecen, 100 néző. V.: Sándor.

DEAC: Tóth D. – Papp, Sárosi (Bidzilya), Sándor T. (Trencsényi), Bereczki, Spitzmüller, Bényei (Virág), El-Sheraji (Csányi), Szabó K. (Toboy), Orosz, Székely. Vezetőedző: Sándor Tamás.

Hidasnémeti: Málik – Zagiev, Tucsa (Molnár M.), Homonnay (Zavodni), Szurdok, Tóth K. (Czető), Varjas L., Tóth D., Riznicsenkó (Borai), Pogonyi (Menougong), Bogdán. Vezetőedző: Kupecz Tamás.

G.: Székely (2), Bidzilya (2), Orosz, Csányi, Toboy.

Jók: az egész csapat, ill. Zagiev.

Sándor Tamás: – Köszönjük, hogy kettétört egy játékos karrierje. További sok sikert.

Kupecz Tamás: – Sajnáljuk a sérült játékost, mielőbbi felépülést kívánunk neki. Teljesen megérdemelt hazai győzelem.


Jászberényi FC – Putnok FC 2–1 (1–0)

Jászberény, 300 néző. V.: Leél-Őssy.

Jászberény: Bonica – Muhari (Nagy Sz.), Asztalos (Koppermann), Szőllősi, Erdős, Tóth O., Aranyos (Palcsó), Sárossy, Szanyi, László, Szanku (Borics). Vezetőedző: Németh Gyula.

Putnok: Cserepka – G. Bíró, Sághy, Takács, Kis G., Katona, Buda (Fülöp), Vajda, Dobrovolszki, Engel (Madarász), Hadházi (Nadimov). Vezetőedző: Szala Ákos.

G.: Aranyos, Szanku, ill. Katona.

Jók: az egész csapat, ill. Sághy, G. Bíró, Takács, Vajda, Buda.

Németh Gyula: – Gratulálok a csapatomnak, ez a szív diadala volt. Ráéreztek a fiúk, hogy lehet előrehaladni. Az ellenfelünk nagyon jó benyomást tett, gratulálok nekik, különösen az első félidejükhöz. Jól néztek ki, biztos sok sikerélményük lesz.

Szala Ákos: – Járjuk az országot, mindenhol megkapjuk, hogy mennyire jó csapatunk van. Ami pozitív visszajelzés az elmúlt 6 hét munkája után, mert sikerült gyorsan összegyúrni a 15 új játékost. Próbálunk a Berényhez hasonló felsőházi csapatok ellen is diadalt aratni. Gratulálunk a hazai csapatnak.


További eredmények

Békéscsaba 1912 Előre II – Debreceni VSC tartalék 3–3 (1–1)

Eger SE – Salgótarjáni BTC 4–0 (2–0)

BKV Előre – Törökszentmiklósi FC 4–1 (1–0)

Füzesgyarmati SK – Tiszafüredi VSE 0–0


Labdarúgás: az NB III., Keleti csoport állása

1. Debreceni EAC 3 3 – – 13–0 9

2. BKV Előre 3 3 – – 11–2 9

3. Kisvárda MG tartalék 3 2 1 – 9–2 7

4. Jászberényi FC 3 2 1 – 7–2 7

5. KC Kazincbarcika SC 3 2 1 – 6–2 7

Termálfürdő FC Tiszaújváros 3 2 1 – 6–2 7

7. AG-Hajdúszoboszló 3 2 1 – 5–3 7

8. Eger SE 3 2 – 1 5–3 6

9. Békéscsaba 1912 Előre tartalék 3 1 2 – 9–7 5

10. Putnok FC 3 1 1 1 4–2 4

11. Füzesgyarmati SK 3 – 3 – 2–2 3

12. Sényő-Carnifex FC 3 1 – 2 4–6 3

13. Debreceni VSC tartalék 3 – 2 1 3–6 2

14. Tállya KSE 3 – 1 2 1–3 1

15. Újpest FC tartalék 3 – 1 2 4–7 1

16. Tiszafüredi VSE 3 – 1 2 3–6 1

17. Salgótarjáni BTC 3 – 1 2 1–8 1

18. Hidasnémeti VSC-Polgári 3 – 1 2 1–11 1

19. Diósgyőri VTK tartalék 3 – – 3 2–11 0

20. Törökszentmiklósi FC 3 – – 3 1–12 0

(A borítóképen: Kazincbarcikán ikszeltek a csapatok)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában