DVTK Jegesmedvék

2021.07.01. 10:15

Magosi Bálint távozik a Macik együttesétől

Öt szezon után távozik a DVTK Jegesmedvék csapatától Magosi Bálint.

Forrás: dvtk.eu

A válogatott csatár Erste Ligát, magyar bajnokságot és kupát is nyert a klubbal, valamint száznegyvenhét szlovák bajnoki mérkőzésen 92 ponttal segítette a csapatot.

Köszöni az öt évet

– Nagyon szépen köszönöm azt a bizalmat, amit a menedzsment az elmúlt öt évben felém mutatott. Minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy jó eredményeket érjünk el, és ne kelljen másra koncentrálnunk, csak a jégkorongra – mondta a csatár.

Magosi Bálint 2016-ban érkezett Miskolcra a francia Briancon együttesétől. Már az első évében a csapat vezéregyénisége lett, ötvenegy Erste Liga-mérkőzésen 65 pontot szerzett, amivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a csapat sorozatban harmadszor is bajnoki címet ünnepelhetett. Személyiségét jól jellemzi, hogy a következő szezonban már csapatkapitány lett. A 2018/2019-es idénytől a csapat a szlovák Extraligában folytatta szereplését, és Magosi Bálint ezen a szinten is folytatta remek teljesítményét, az első évben bekerült a liga alapszakaszának tíz legjobb pontszerzője közé. Ezt követően kétéves szerződést írt alá a klubbal, amely megállapodás most véget ér, és a kontraktus lejártával a csatár máshol folytatja pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!