Mezőkövesd Zsóry FC

2021.07.23. 11:00

Labdarúgó kapusokkal bővült a keret

Két egykori utánpótlás válogatott kapussal bővült a Mezőkövesd Zsóry FC NB I.-es csapatának kerete: Bősz Levente, valamint az olasz Riccardo Piscitelli a sárga-kékeknél folytatja pályafutását.

A 27 esztendős Bősz Pilisszentivánon kezdte el a pályafutását, majd az Újpest csapatához igazolt. Később a Vasas együttesében szerepelt 2018 nyarától, a fővárosi gárdában két év alatt tizennyolc bajnoki és négy kupameccsen lépett pályára. A tavalyi évet a román ACSM Poli Iasi csapatánál töltötte. Bősz Levente tagja volt a magyar U21-es válogatott keretének.

Piscitelli az AC Milan együttesében nevelkedett. 2019 nyarán Románia egyik nagy múltú együtteséhez, a Dinamo Bukaresthez írt alá. Újabb egy év elteltével Portugáliába tette át a székhelyét, a CD Nacional játékosa lett. A hálóőr az olasz Primavera B osztályában harminchat találkozón védett, a Serie B-ben tizennyolc, a román élvonalban pedig huszonhárom meccsen védett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!