röplabda

2021.06.27. 09:15

Farkas Mihály Tamás a DVTK női röplabdacsapatának vezetőedzője

Farkas Mihály Tamás veszi át nyártól a DVTK női röplabdacsapatának irányítását.

Forrás: dvtk.eu

Az 52 éves szakember 2010 és 2011 között a női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya volt, de edzői pályafutása során három különböző csapattal is bronzérmet szerzett az Extraligában.

Komoly fejlődés

– A DVTK nagy hagyományokkal rendelkező klub, örömteli volt számunkra, amikor hallottuk, hogy női röplabdaszakosztálya is lesz Diósgyőrben, és láthattuk, hogy rövid időn belül komoly fejlődésen ment át az együttes – nyilatkozta Farkas Mihály Tamás. – A következő szezonban a csapatépítés és az építkezés lesz a legfontosabb feladat számunkra. Miskolci játékosokra alapozva és más csapatból szerződtetett játékosokkal kiegészülve stabil együttessé szeretnénk válni. A gyors és a figuratív játékot támogatom. Ezt a stílust szeretném a már itt lévő és az érkező játékosoknak átadni, és minél eredményesebben játszani. Természetesen nem egyik pillanatról a másikra működik ez, időre lesz szükségünk. Bármilyen dologról is legyen szó az életben, mindig győzni akarok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában