Oroszlánszív KSE

2021.06.28. 09:45

A mester és tanítványai is győzelmet arattak

Józsa Sándor és tanítványai is újabb sikerrel megvívott mérkőzéseken vannak túl.

Horváth Imre

Forrás: Olvasónk küldte

A járványhelyzet alatt is megtartotta edzéseit a versenysportolói számára a Szikszói Oroszlánszív Küzdősport Egyesület, és indultak azokon a versenyeken, amelyeket a pandémia alatt is megrendeztek. Józsa Sándor, az egyesület vezetője elmondta, versenyző fiataljaik több versenyen is jól szerepeltek, dobogóra is állhattak.

A versenyek sora és a jó szereplés pedig folytatódik. A közelmúltban rendezték meg a K-1 országos bajnokságot Baján, ahol az Oroszlánszív KSE fiatal versenyzői ismét kitűnő eredményeket produkáltak. Kovács Petra arany-, Szalai Vanessza és Héthársi Ákos pedig ezüstéremmel tért haza.

De nemcsak a tanítványok, hanem a mesterük is megmérette magát. Szombaton Budapesten rendezték meg a Fight Night Hungary elnevezésű profi muay thai gálát. Józsa Sándor a DVTK-Vita Gym muay thai klub versenyzőjeként 3x3 percben lépett kötelek közé, és győzött egy kőkemény csatában Vas Gábor ellen. Sándort a felkészülésben Jászka Krisztián, Fábián Kristóf és Spéth Norbert segítette.

(A borítóképen: Jászka Krisztián, Józsa Sándor és Fábián Kristóf)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!