A Jégkorong Szövetség közgyűlése

2021.06.02. 21:00

A díjazott mindenes

Kitüntetéseket kaptak az arra érdemesek a Magyar Jégkorong Szövetség közgyűlésén.

Kolodzey Tamás

Fotó: MJSZ

Az idén már harmadszor adták át a Kéri Rudolf-emlékdíjat, amellyel azokat jutalmazzák, akik sokat tesznek a sportágért. A győztes Nagy József lett, aki már egy évtizede a miskolci jégkorong mindenese, és a 2015-ös, krakkói világbajnokság óta a válogatott mellett dolgozik felszerelésmenedzserként.

Tőle tanult

– Nem számítottam arra, hogy ilyen megtiszteltetés ér – mondta Nagy József, majd hozzátette: – a néhány esztendővel ezelőtt meghalt Kéri Rudolffal személyes kapcsolatban álltam, nála és tőle tanultam mesterségem alapjait. Ezért különös érzések kavarogtak bennem, amikor átvettem a róla elnevezett plakettet, amelyet dr. Such György, az MJSZ elnöke nyújtott át nekem.

A piros-fehérek stábjának népszerű tagja elárulta, hogy a nyárelő kicsit lazább számára, mint a téli csúcsidény, ugyanakkor már elkezdték a munkát a soron következő szezonra. Mindezt azért, hogy augusztus elején zökkenőmentesen léphessenek majd a miskolci műjégre.

(A borítóképen: Nagy József és Such György)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!