Sportösszefoglaló

2021.05.03. 12:00

Női labdarúgás, kosárlabda, kézilabda

Nem csak a vízilabdában, a röplabdában és a jégkorongban kiemelkedőek a borsodi sportolóink, hanem egyéb sportágakban is.

Fotó: Vajda János

Női labdarúgó NB I., 19. forduló

Diósgyőri VTK – ETO FC Győr 0–1 (0–1)

Diósgyőr, zárt kapuk mögött. V.: Urbán.

Diósgyőri VTK: Ádám A. (Schildkraut, 51.) – Williamson, Nagy M., Palama, Barker – Vig (Branyiczki, 75.), Voila, Sandu, Byrne – Vachter, Bradic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

ETO FC Győr: Szőcs – Fél P., Kovács L., Tillinger, Fél A. – Öreg, Nagy F., Sali, Oláh (Gaál, 94.) – Süle (Feketevíziová, 93.), Vida. Vezetőedző: Menczeles Iván.

Gólszerző: Oláh.

Fórizs Sándor: – Mi több nagy helyzetet is elhibáztunk, míg az ellenfélnek volt egy távoli nagy lövése, amiből egy szép gólt szerzett. Gratulálok a győrieknek!

Menczeles Iván: – Egy izgalmas mérkőzést játszottunk. Azt, amit előzőleg ígértem, betartottuk, küzdöttünk, harcoltunk az utolsó percig. Véleményem szerint minden csapatrészben jobbak voltunk, nagyon jól védekeztünk, a játékosok közel voltak egymáshoz, és még támadni is tudtunk. Igaz, hogy csak egy gólt szereztünk, de ez nekünk annyit jelent, hogy megnyertük a meccset.


Női futsal NB II., Keleti csoport 19. forduló

Miskolci Vénusz – Reklámpress-BTC 6–2 (4–0)

Miskolci Vénusz: Putnoky – Szunyogh, Visnyánszki, Gyarmathy, Kovács Aliz. Csere: Varga E., Végh, Varga N., Vámos, Lamos, Zékány, Kovács Anikó. Vezetőedző: Volodimir Kolok.

Miskolci gólszerzők: Visnyánszki (2), Szunyogh, Végh, Varga N., Kovács Anikó.


Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 10. forduló (pótolt mérkőzés)

ÓAM-Ózdi KC – Debreceni EAC 30–19 (12–7)

Ózd, zárt kapuk mögött. V.: Hargitai G., Markó G.

ÓAM-Ózdi KC: Ulicsinyi – Hangyel (5), Nagy A. (1), Benák (9), Csabai G. (-), Bécsi Á. (4), Lestál (-). Csere: Nagy D. (k), Nyeste (2), Szepesi N. (5), Csépányi G. (-), Tóth Patrick (3), Zsigmond G. (-), Tóth Patrik (1), Péter A. (-), Bárdos M. (-). Megbízott edző: Kocsis Csaba.

Kocsis Csaba: – Gratulálok a fiúknak, hogy egész héten koncentráltan és jól edzve sikerült jól felkészülniük a találkozóra. Örülünk neki, hogy ilyen meggyőző teljesítménnyel újabb két pontot szereztünk.


Férfi kosárlabda NB I/B, Zöld csoport, rájátszás a 9. helyért, 1. mérkőzés

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK 105–79 (28–19, 34–18, 21–26, 22–16)

Győr, zárt ajtók mögött. V.: Gaál, Sentényi, Kruk.

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK: Drahos (19), Molnár B. (3/3), Szabó N. (9/3), Orliczki B. (10), Szilasi (5). Csere: Kovács Z. (15/9), Kovács M. (12/6), Taskó (2), Eremiás (4). Vezetőedző: Szendrey Zsombor.

Szendrey Zsombor: – A mai teljesítményünk nagyban tükrözte a heti edzésmunkánkat. A srácok igyekeztek, megpróbáltak mindent megtenni, de okkal hiányoztak a héten, és ennek köszönhető a mai eredmény. Mindezek mellett a hazai csapat nagyon jó napot fogott ki, jól is dobtak, igaz, ehhez kellett az ellenfél, azaz mi, hogy asszisztáljunk a dobásaikhoz.

A két nyert meccsig tartós párharcban az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC vezet 1–0-ra, a két csapat a következő találkozót pénteken 18.30-tól Tiszaújvárosban vívja.


Férfi asztalitenisz Extraliga, 20. forduló

Diósgyőri VTK I. – Ceglédi VSE-Swietelsky Future FM I. 1–6

A DVTK győztese: Terék (1).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!