KBSC

2021.05.02. 08:30

„Mindent megteszünk azért, hogy megragadjuk az utolsó esélyt”

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Labdarúgás: NB II., 36. forduló

Szolnoki MÁV FC vs. Kolorcity-Kazincbarcika SC (Szolnok, vasárnap, 17.00)

Kriston István, a KBSC vezetőedzője: – Nagyon megviselt minket a hétközi forduló, hiszen kiesési rangadót vesztettünk a Siófok ellen. Elsősorban az eredmény miatt csalódtunk, de az is komoly problémát jelent, hogy játékban is jócskán elmaradtunk a remélttől. Veszélytelenek voltunk az ellenfél kapujára, ami magával hozta a sikertelenséget. Nagyon kellett volna a három pont ahhoz, hogy nagyobb reménnyel vágjunk neki a bajnoki hajrának. Pláne azért, mert vasárnap egy nagyon stabil csapat, a jó erőkből álló Szolnok vendégei leszünk. Sportembereknek tartjuk magunkat, ezért természetesen mindent megteszünk azért, hogy megragadjuk az utolsó esélyt. Nem tehetünk mást, küzdünk az utolsó pillanatig. A szerdai kudarc után elsősorban fejben kell rendbe tenni a csapatot. Amennyiben elhisszük, hogy jobbak vagyunk, mint amit legutóbb nyújtottunk, akkor nem lehetetlen a küldetés. A mi helyzetünkben a csupán a három pont megszerzése nyújthat parányi esélyt, így természetesen ennek szellemében lépünk pályára. Igaz ez akkor is, ha idegenben fogunk szerepelni.

A KBSC-ben Heil és Krausz hosszabb ideje maródi, Takács T. a Debrecenben összeszedett sérülése után még nem bevethető, Dávid és Toma pedig 5 sárga lap miatt eltiltott.

A várható kezdőcsapat: Horváth – Oldal, Oltean, Fótyik, Mikló – Csősz, Németh – Tóth L., Kovács M., Kalmár – Tóth-Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában